Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Γιατί βγήκε εκτός ρούχων η ειδική βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Έλενα Παναρίτη πριν ψηφιστεί το Μνημόνιο ΙΙ;



Μικρό σχόλιο: «Εγώ δεν είμαι βουλευτής της Τρόϊκας»… Εσείς συμφοιτητές του Χάρβαντ είσαστε; Φοβερά αποκαλυπτική για τα «ολοκληρωτικά» σχέδια της τρόικας. Εκθέτει και την ΕΕ!!!

Ομιλία E. Παναρίτη στην Επιτροπή Οικονομικών.11-02-2012.m4v

UP DATE,Σάββατο 18-02-2012, ώρα11.50: Το βίντεο της βουλευτίνας Έλ. Παναρίτη από χθές το απόγευμα – όπως μας πληροφόρησαν φίλοι – έχει “αποκρυφτεί” και έχει μετατραπεί – προσωρινά; – σε “Απόρρητο”. Στη σχετική ιστοσελίδα της, όπου και παραπέμπουμε έχει “κρυφτεί”. Η μεγάλη επισκεψιμότητητα εδώ και αλλού την οδήγησε στην τακτική της απόκρυψης από τη δημοσιότητα. Γιατί άραγε; Δειτε την σελίδα της με τα “ελεύθερα” ακόμα βίντεό της: http://www.youtube.com/user/epanariti/videos

ΠΗΓΗ: Μεταφορτώθηκε από το χρήστη epanariti την 14 Φεβ 2012. Η Ομιλία της Βουλευτού Επικρατείας στην Επιτροπή Οικονομικών κατά την επεξεργασία και εξέταση του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Οικονομικών «Έγκριση των Σχεδίων Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Διευκόλυνσης μεταξύ του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (Ε.Τ.Χ.Σ.), της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Τράπεζας της Ελλάδος, του Σχεδίου του Μνημονίου Συνεννόησης μεταξύ της Ελληνικής Δημοκρατίας, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Τράπεζας της Ελλάδος και άλλες επείγουσες διατάξεις για τη μείωση του δημοσίου χρέους και τη διάσωση της εθνικής οικονομίας».



πηγή:Μανιτάρι
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε