Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ και ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ


ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΘΗΡΑΣ ΑΜΟΡΓΟΥ & ΝΗΣΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ ΣΩΤΗΡΟΣ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΗ ΡΟΥΧΩΝ

Η ενορία του Καρτεράδου με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θήρας κ.κ. Επιφανίου συλλέγει ρούχα, κλινοσκεπάσματα, παπούτσια, σε καλή κατάσταση και καθαρά για την στήριξη της Εκκλησίας στις Ι.Μητροπόλεις των Αθηνών υπέρ των απόρων, πολυτέκνων και αστέγων.

Η συλλογή γίνεται μέχρι τις 25 Μαρτίου στο μετόχι της Παναγίας της Κόκκινης στον Καρτεράδο κάθε Σάββατο 3:30 μ.μ ή ύστερα από συνεννόηση στο τηλ. 6948898472.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Η ενορία του Καρτεράδου σε συνεργασία με τα τοπικά παντοπωλεία του χωρίου και με τα καταστήματα ΔΕΝΑΞΑ συλλέγει τρόφιμα διαρκείας για την στήριξη των συσσιτίων της Εκκλησίας στην Αθήνα υπέρ των αστέγων και απόρων.

Η συλλογή γίνεται σε κατάλληλους κάδους στα ταμεία των καταστημάτων αυτών.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε