Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2012

"ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΜΑΣ ΜΑΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ", ΛΕΝΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΤΗΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ"!

Στο παρακάτω βίντεο, περιέχεται το αποκαλυπτικό απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή "Μακελειό" σχετικά με την...υποψηφιότητα της φανατικής γραικύλου Ρεπούση με το κόμμα του Κουβέλη:


Όπως ξεκάθαρα ακούγεται, μεγαλοστέλεχος της ΔΗΜ.ΑΡ λέει επί λέξει, όταν ερωτάται για το αν συμφωνεί με τα αισχρά περί "συνωστισμού των Ελλήνων στην Σμύρνη το 1922":

"Τιμώ την συντρόφισσά μου Μαρία Ρεπούση"!
Πλέον, οι μάσκες έπεσαν! Και πρέπει να μάθει κι ο τελευταίος Έλληνας τι πρεσβεύει πραγματικά το (από)κομμα του Κουβέλη, που οι νταβατζήδες βγάζουν...αξιωματική αντιπολίτευση για να εξυπηρετήσουν τα βρωμερά, ανθελληνικά τους σχέδια!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε