Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012

Σεργιάνι στην παράδοση στο τοματίνι, τις Κυριακές

Στο μεζεδοπωλείο - εστιατόριο "τοματίνι" στην παραλία της Περίσσας κάθε Κυριακή μεσημέρι και μέχρι το τέλος Μαρτίου ο Γιάννης Πανταζής και η μουσική ομάδα του, που αποτελείται απο τους Άγγελο Δρόσο, Κώστα Αποστολίδη, Μιχάλη Μαρκόπουλο, παρουσιάζουν παραδοσιακές μουσικές σε μια μουσική παράσταση με τίτλο, "σεργιάνι στην παράδοση".

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του "τοματίνι" είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποδεχθούμε και να σας παρουσιάσουμε τον νέο κατάλογο και τις γευστικές μας προτάσεις με τίτλο "η εμπειρία του μεζέ" που αποτελείται με μερικά απο τα καλύτερα και φρεσκότερα προιόντα της Σαντορίνης. Χαιρόμασε που μπορούμε να παρουσιάζουμε στους επισκέπτες του νησιού μας τι σημαίνει για τους έλληνες η εμπειρία του "μεζέ". Να βρίσκονται δηλαδή παρέες στο ίδιο τραπέζι και να απολαμβάνουν απο κοινού μια σειρά απο ελληνικά πιάτα. Η επιλογή άλλωστε της κουζίνας μας απο πολλούς ντόπιους αποδεικνύει οτι καλύπτουμε τις απαιτήσεις τους για αυθεντικές ελληνικές γευσεις.
Παράλληλα, εκτός απο τους μεζέδες μας, έχουμε την δυνατότητα να ετοιμάζουμε και να σερβίρουμε στους πελάτες μας αρκετά κύρια πιάτα, όπως κρεατικά, μακαρονάδες, σαλάτες και φρέσκα ψάρια.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε