Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

εκδηλώσεις – προσκλήσεις


Την ετήσια γιορτή του και την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος στήριξης του Κέντρου Υγείας Σαντορίνης το απόγευμα του Σαββάτου 11.2.2012 στον πολυχώρο Υφεν στα Φηρά.

Την ετήσια γιορτή του θα πραγματοποιήσει ενας από τους πολυπληθέστερους συλλόγους της Σαντορίνης, ο «Σύλλογος Κυνηγών Σαντορίνης» το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο Αηδόνι, στην Βλυχάδα.

Την ετήσια γιορτή του και την κοπή της πίτας του θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Γονέων του Γυμνασίου του Εμπορείου το Σάββατο 24.2.2012 στην ταβέρνα “Μαιρούλα” στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.

Την ετήσια γιορτή της και την κοπή της πίτας της θα πραγματοποιήσει
η 3η τάξη του ΕΠΑΛ την Παρασκευή 24.2.2012 στο κέντρο Αηδόνι στην Βλυχάδα. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί λαχειοφόρος αγορά για την συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες του σχολείου.
Στο μουσικό μέρος της βραδιάς συντροφιά στους παρευρισκόμενους θα κρατήσουν ο Σπύρος Βασσάλος και ο Γιάννης Βερύκκοκος.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε