Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Ορθοδόξως και ανατολικώς, «δε θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη»...

tsvetok.jpg

Γράφει ο Μιχάλης

Tους τελευταίους μήνες διαβάζω αρκετά ιστορικά στοιχεία για το νεοελληνικό , βαυαροκρατούμενο μόρφωμα με έμφαση στις οικονομικές του εξαρτήσεις.

Η μαυρίλα και η μπόχα που αναδύεται από την μελέτη των ιστορικών δεδομένων θα ήταν ανυπόφορη αν...

... αν καθ΄όλη αυτή την περίοδο δεν αναδεικνύονταν σταθερά και επίμονα τα αγριολούλουδα τού Θεού, οι άγιοι άνδρες και γυναίκες που φύονταν και επιμένουν να φύονται παρά τις δωσιλογικές πολιτικές ηγεσίες , παρά τις αλλεπάλληλες προδοσίες , τους πολέμους , τα συνεχή αδελφοκτόνα αιματοκυλίσματα, τις χρεωκοπίες ...

Φαίνεται πως τα παιδιά του Θεού «βγάζουν τη γλώσσα» στις μεθοδείες τούτου του αιώνα του απατεώνα, διακηρύσσοντας με την στάση ζωή τους το δικό τους υπαρξιακό «δε θα πεθάνουμε ποτέ, κουφάλα νεκροθάφτη» ....

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε