Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 14 Ιανουαρίου 2012

Ο ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗΣ, ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΠΟΥ ΥΒΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!

Μπορείτε να διαβάσετε την εμετική του "ανακοίνωση" (σε ανθελληνική μάλιστα ιστοσελίδα, την ακροαριστερή "Αιχμή"!) εδώ: Επειδή λένε πως μια φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, εμείς θα κάνουμε ένα μικρό φωτογραφικό...αφιέρωμα στον συγκεκριμένο Επίσκοπο, που τόλμησε να βάλει τον εαυτό του όχι μόνο πάνω από το Άγιον Όρος, αλλά ακόμα και τους συνεπισκόπους του στην Ιερά Σύνοδο! Καμαρώστε τον λοιπόν!

Χαριέστατος, με τον αιρετικό Πάπα Ρώμης Βενέδικτο:
Σε μία από τις πολλές συναντήσεις του με αιρετικούς Παπικούς:
Με "προτεστάντες πάστορες" (!!!) στο μητροπολιτικό του γραφείο:
Συλλειτουργία με Αγγλικανούς (!!!) στην Καλαμάτα:
Σε παρουσίαση βιβλίου, παρέα με "Εκλαμπρότατο" Καρδινάλιο:

Σε εκδήλωση Ροταριανών Μασώνων:
Δείτε κι ένα μικρό μόνο μέρος του ανθελληνισμού/διεθνισμού που τον διακρίνει, με την θέση του ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, εδώ.
ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΜΟΝΟ: ΑΝΑΞΙΟΣ!
Υ.Γ. Αλήθεια "Σεβασμιώτατε", είναι ποτέ δυνατόν ένας Ορθόδοξος Χριστιανός να ενοχλείται ακόμα και από το επισκεπτήριο σε έναν φυλακισμένο; Ο Κύριός μας δεν είπε το "εν φυλακή ήμην και ήλθετε προς με";


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε