Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Έσφαξαν πάλι τον Πανθηραϊκό οι διαιτητές

kabourakis2.jpgΓια άλλη μια φορά η μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα του νησιού, ο Πανθηραϊκός έπεσε θύμα κακής διαιτησίας. Σύμφωνα με επιστολή προς την ΕΠΣΚ που έστειλε σήμερα το ΔΣ της ομάδας επισημαίνεται ότι τα τελευταία 3-4 χρόνια ο Πανθηραϊκός έχει αδικηθεί από τους συγκεκριμένους διαιτητές.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει τα παρακάτω:
ΠΡΟΣ Ε.Π.Σ.Κ

Κύριε Πρόεδρε

Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την διαιτησία των κ.κ ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ Λάμπρου(αρχιδιαιτητή) και ΣΟΥΛΤΑΝΗ Αποστόλη στον αγώνα που διεξήχθη την 15/01/2012 στο γήπεδο Καμαρίου μεταξύ Πανθηραϊκού Α.Ο - Α.Ο Άνω Σύρου. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποδείξουμε την απαράδεκτη διαιτητική συμπεριφορά και την αδικία των ανωτέρω προς το Σωματείο μας. Γνωρίζουμε ότι, εάν επιθυμείτε, μπορείτε να εξακριβώσετε από τρίτους-ουδέτερους-τι συνέβη στο συγκεκριμένο παιχνίδι και πόσο αδικήθηκε το Σωματείο μας. Εξάλλου τα τελευταία τουλάχιστον 3-4 χρόνια, έχουμε αρκετές φορές αδικηθεί από τους συγκεκριμένους διαιτητές. Με νεότερη αναφορά μας θα αναφέρουμε λεπτομερή στοιχεία για συγκεκριμένα παιχνίδια.

Κύριε Πρόεδρε, παρακαλούμε όπως προσπαθήσετε ιδιαίτερα για την εξυγίανση του χώρου, προφυλάσσοντας από διαιτησίες τέτοιων φαινομένων. Είμαστε νέοι και γεράσαμε με τους ίδιους διαιτητές.Τουλάχιστον να προωθηθούν νέα παιδιά, τα οποία τα λάθη που θα κάνουν δεν θα είναι σκόπιμα.

Το Δ.Σ του Σωματείου μας, για να προστατεύσει και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια και το κύρος της ομάδας-των αθλητών-παραγόντων-φιλάθλων του νησιού μας, θα προβεί σ' όλες τις νόμιμες ενέργειες που του παρέχουν οι κανονισμοί και οι Νόμοι της Αθλητικής Νομοθεσίας.

Με τιμή

ΔΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΑΚΗΣ


πηγή:Νέα της Σαντορίνης

Με συνοδεία περιπολικού μετά από δυο ώρες αποχώρησαν οι διαιτητές ,διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ..


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε