Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΟ: ΟΥΤΕ ΤΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Ο "ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!

Απίστευτο και όμως αληθινό, το ακόλουθο βίντεο αποδεικνύει την πραγματική σχέση του Γ. Καρατζαφέρη και του Λαος γενικότερα με την Ορθοδοξία:



Βλέπουμε λοιπόν, πως κατά την παραμονή του στη γενέτειρά του Ποταμιά Αρκαδίας, ο λαλίστατος "υπερορθόδοξος υπερπατριώτης" βρέθηκε στην Θεία Λειτουργία ανήμερα των Θεοφανείων. Αμέσως μετά το τέλος της, έκανε δηλώσεις στις οποίες λέει επί λέξει:

"Ήρθε το Άγιο Πνεύμα να φωτίσει όλο τον κόσμο"!

Πληροφορούμε τον παντελώς άσχετο Καρατζαφέρη πως στα Θεοφάνεια εορτάζουμε ΤΗΝ ΒΑΠΤΙΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ και όχι το Άγιο Πνεύμα, που έχει ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΕΟΡΤΗ στην Πεντηκοστή!

Αυτό θα έπρεπε να το ξέρει κάποιος που αυτοπαρουσιάζεται ως "υπερορθόδοξος" και...προστάτης της Ορθοδοξίας!

Αλλά τι περιμένεις από κάποιον που αποκαλεί τους πιστούς Χριστιανούς ψηφοφόρους "θεούσους"!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε