Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Αντιδράσεις για τον δρόμο Αεροδρομίου-Οίας

dromosgif.gifΑργά αλλά σταθερά αρχίζουν να διαφαίνονται αρκετές αντιδράσεις για την κατασκευή του νέου δρόμου Αεροδρομίου Οίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι οι επιχειρηματίες που αρχίζουν ανοιχτά να υποστηρίζουν ότι ο δρόμος αυτός δεν θα εξυπηρετήσει σε τίποτα το νησί αντίθετα αφ ενός θα απομονώσει ορισμένα χωριά από τα οποία έπρεπε να περάσουν όσοι φτάνουν στο νησί και αφ ετέρου οι παρεμβάσεις (γεφύρια παρακάμψεις κ.λ.π) θα καταστρέψουν ένα μεγάλο μέρος του κάμπου και των ιδιοκτησιών. Μάλιστα υπάρχουν αντιδράσεις και από ιδιοκτήτες εκτάσεων που απαλλοτριώνονται αφού θεωρούν εξευτελιστικό το ποσόν που θα πάρουν. Πολλοί επίσης στέκονται στο μέγεθος του δρόμου (20μέτρα) και σημειώνουν ότι θα καταστρέψει περιβαλλοντικά ένα μεγάλο μέρος του νησιού. Σύμφωνα με πληροφορίες μας δεν αποκλείεται το αμέσως επόμενο διάστημα οι αντιδράσεις αυτές να γίνουν πιο έντονες. Κάποιοι μάλιστα δεν έχουν αποκλείσει και το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο Συμβούλιο επικρατείας και να ζητήσουν την ματαίωση του έργου.

πηγή:Νέα της Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε