Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2012

ΚΚΕ, το κόμμα σου λαέ!

Γράφει ο Μ.Ο.

Ο θρήνος για τον χαμό του Κιμ Γιονγκ Ιλ μετουσιώθηκε σε ζητωκραυγές για την ανάληψη της εξουσίας της χώρας από τον υιό του Κιμ Γιονγκ Ουν και παράλληλα τιμωρούνται σκληρά εκείνοι που τόλμησαν να μην κλάψουν αρκετά για τον πρόσφατο θάνατο του «Μεγάλου Ηγέτη»!

Η καπιταλιστική προπαγάνδα δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το γεγονός. Αδίστακτα έντυπα όργανα του διεθνούς μονοπωλιακού καπιταλισμού γράφουν αυτές τις ημέρες ότι «οι αρχές της Β. Κορέας τιμώρησαν με εξάμηνες ποινές σε στρατόπεδα εργασιακής εκπαίδευσης εκείνους που δεν συμμετείχαν στις οργανωμένες συγκεντρώσεις θρήνου, αλλά και όσους δεν έκλαιγαν με ειλικρίνεια»! Ταυτόχρονα, το καθεστώς επιστράτευσε τον μηχανισμό προπαγάνδας του προκειμένου να εκθειάσει «τη μεγαλοσύνη του νέου ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν», ο οποίος διαδέχτηκε τον μπαμπά του και χαρακτηρίστηκε «η ιδιοφυΐα των ιδιοφυϊών».

Η ΚΕ του ΚΚΕ απέστειλε προ ημερών το ακόλουθο συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ: «Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην ΚΕ του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της ΛΔ Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας. Ο λαός της ΛΔ Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας. Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της ΛΔ Κορέας. Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

Εφόσον αντιτάσσεται το ΚΚΕ, κανείς δεν πρόκειται να πειράξει τον περήφανο λαό της Βορείου Κορέας. Οι παγκόσμιες ιμπεριαλιστικές δυνάμεις τρέμουν το «τρίγωνο» Αβάνας-Περισσού-Βόρειας Κορέας. Ο σοσιαλισμός είναι υπαρκτός και ευδοκιμεί στη χώρα μας τώρα που ο ψευδεπίγραφος σοσιαλιστής ΓΑΠ έφυγε, φεύγει, θα φύγει κάποια στιγμή τέλος πάντων. Αφού οι δημοσκόποι επιμένουν ότι το ΚΚΕ έχει 12% και ανοδική τάση ήρθε η ώρα της μετανάστευσης για τους απίστους. Εναλλακτικά ξεκινάμε για προπόνηση να σπάμε πέτρες στα νταμάρια.

Με άλλη πρόσφατη ανακοίνωση το ΚΚΕ με αφορμή την αποκάλυψη ότι τις φωτιές έβαζαν Τούρκοι πράκτορες επισημαίνει ότι: «Οι αποκαλύψεις Γιλμάζ επιβεβαιώνουν ότι η δράση μυστικών υπηρεσιών ανάμεσα στα καπιταλιστικά κράτη είναι μια συνηθισμένη πρακτική που οι κυβερνήσεις κρύβουν από τους λαούς». Και συνεχίζει: «Ας μην παριστάνουν τους έκπληκτους τα κόμματα του συστήματος που κατηγορούν το ΚΚΕ για συνωμοσιολογία όταν καταγγέλλει τη δράση υπηρεσιών των ιμπεριαλιστικών κέντρων πίσω από διάφορα γεγονότα. Τα δικαιώματα του λαού δεν μπορεί να προστατευτούν αποτελεσματικά όσο η χώρα βρίσκεται ενταγμένη σε ιμπεριαλιστικούς οργανισμούς και το κράτος υπηρετεί τα συμφέροντα του κεφαλαίου. Αντίθετα θα είναι διαρκώς εκτεθειμένος στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και πολέμους».

Ποτέ και κανείς δεν είχε στ’ αλήθεια ακούσει για μυστικές υπηρεσίες στο σοσιαλιστικό μπλοκ. Οι ιστορίες, τα βιβλία και οι ταινίες που έχουμε διαβάσει και δει με πράκτορες των καθεστώτων του ανατολικού μπλοκ είναι αποκυήματα της φαντασίας διεστραμμένων καπιταλιστικών εγκεφάλων. Άλλωστε και στο ΚΚΕ ποτέ δεν έχει γίνει λόγος για πράκτορες, ποτέ δεν έχει κατηγορηθεί κανένας σύντροφος επί αδίκω…

Μάλλον στον Περισσό χάνουν την επαφή με την πραγματικότητα με αυτό το 12%. Νομίζουν ότι επειδή οι Έλληνες τα πήραν στο κρανίο με τον ΓΑΠ και τα Μνημόνια, θα αφιερώσουν πλέον τη ζωή τους στην ανατροπή των καπιταλιστικών σχέσεων παραγωγής.

Δεν το λένε ούτε μεταξύ τους ότι η άνοδος του ΚΚΕ δεν οφείλεται στην αφύπνιση και ωρίμανση του εργατικού κινήματος, αλλά στην αντίδραση όσων βγαίνουν εκτός οικονομικής ζωής. Δεν το αναλύουν γιατί τότε θα καταρριφθεί η θεωρία των επιγόνων του Μαρξ, που ως γνωστόν είναι αλάνθαστη…


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε