Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο, 21 Ιανουαρίου 2012

Η οικονομική καταδίκη των επόμενων γενεών σε 1'

Image

Mπορεί να αποτυπωθεί μέσα σε λιγότερο από 1 λεπτό, η οικονομική δυστυχία στην οποία έχουν καταδικαστεί οι αμέσως επόμενες γενιές; Ένα ιδιαίτερα εύγλωττο βίντεο το κατάφερε, κερδίζοντας μάλιστα έναν πρωτότυπο διαγωνισμό που οργανώθηκε στις ΗΠΑ.

Το αμερικανικό Blog "Powerline" διοργάνωσε έναν διαγωνισμό για οποιονδήποτε μπορέσει να παρουσιάσει με τον πιο αποτελεσματικό και δημιουργικό τρόπο την σημασία και το δράμα της (παγκόσμιας) οικονομικής κρίσης.

Στο βίντεο που κέρδισε, ο δημιουργός παρουσιάζει έναν κυβερνητικό υπάλληλο να χτυπά την πόρτα ενός σπιτιού όπου ανοίγει μια νεαρή μητέρα κρατώντας στην αγκαλιά της την 3χρονη κόρη της. Ο απεσταλμένος του κράτους ενημερώνει τη γυναίκα για την αύξηση των αναγκών του δημοσίου ζητώντας περισσότερους φόρους και περισσότερα χρήματα.

Κλείνοντας, μέσα σε μία μόλις σύντομη φράση του φοροεισπράκτορα εμπεριέχεται το δυσοίωνο μέλλον που έχει προδιαγραφεί για το κοριτσάκι...
πηγή:defencenet
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε