Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2011

Θεμελιώθηκε το νηπιαγωγείο στο Ακρωτήρι

tnipiagogeio_akr.jpgΣτο Ακρωτήρι πραγματοποιήθηκε σήμερα η θεμελίωση του νέου Νηπιαγωγείου του χωριού. Στην μικρή σεμνή τελετή παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Θήρας κ. Αν.Νικ.Ζώρζος , οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Καφούρος Μάρκος και Ζώρζος Ανδρέας, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Παρασκευάς Μπαϊκας, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Ακρωτηρίου κ. Γ. Μπαϊκας και κάτοικοι. Ο Δήμαρχος στην μικρή του ομιλία ευχαρίστησε τους δωρητές του οικοπέδου και τόνισε ότι αισθάνεται ικανοποιημένος επειδή το πρώτο έργο που κάνει ο Δήμος στο Ακρωτήρι είναι ένα σχολείο. Θα περιμένω με αγωνία, σημείωσε, να δω τα μικρά παιδιά του χωριού να το χρησιμοποιούν. Από την πλευρά του ο πρόεδρος του χωριού Παρασκευάς Μπαϊκας τόνισε ότι σήμερα δικαιώθηκαν οι προσπάθειες πέντε χρόνων καθώς το τοπικό συμβούλιο προσπαθούσε όλο αυτό το διάστημα να κατασκευάσει ένα νέο σχολείο για τα μικρά παιδιά του χωριού και ευχαρίστησε από την πλευρά του αυτούς που δώρισαν στον Δήμο το οικόπεδο


πηγή:Νέα Σαντορίνης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε