Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ - ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ: ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!


Τη Δευτέρα τίθεται στο υπουργικό συμβούλιο προς έγκριση η νέα ρύθμιση για τους λαθρομετανάστες, η οποία αφορά όσους εργάζονται χωρίς άδεια και είναι ανασφάλιστοι.

Θα δίνεται η δυνατότητα νομιμοποίησης για ένα εξάμηνο και στη συνεχεία, αφού επιστρέψουν στην πατρίδα τους, θα έχουν τη δυνατότητα να μετακληθούν από τον ίδιο εργοδότη και να παραμείνουν για όσο διάστημα έχουν απασχόληση.

Η ψήφιση της ρύθμισης πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τη νέα επίσκεψη της τρόικας στις 15 Ιανουαρίου.
ΠΗΓΗ.

Είναι πραγματικά εξωφρενικό: Την ώρα που η ανεργία καλπάζει στα ύψη και όσοι εργάζονται με πετσοκομμένους μισθούς βρίσκονται αντιμέτωποι με τον εφιάλτη της απόλυσης, το ελεεινό ανθελληνικό ψευτοκράτος των ναι- νέκων ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

Ναι, καλά διαβάσατε: Αντί να τσακίσει όσους ΠΡΟΔΟΤΕΣ απασχολούν λαθρεποίκους, στερώντας έτσι χιλιάδες θέσεις εργασίας από Έλληνες, ο λαθροΠαπαδήμος τους κάνει...διευκολύνσεις!

Όχι, δεν κάνουμε πλάκα: Αντί να απελαθούν οι αλλοδαποί που βρίσκονται παράνομα στη χώρα μας, το ανύπαρκτο και τρισάθλιο κράτος τους δίνει χαρτιά, ενώ το πλέον απίστευτο είναι πως ακόμα κι όταν φύγουν για τις χώρες τους, οι "εργοδότες" θα μπορούν να τους καλούν για να ξαναγυρίσουν!!!
Κάποιοι αλητήριοι υποτιμούν τη νοημοσύνη μας και νομιμοποιούν την παρανομία!

Χρέος κάθε Έλληνα είναι να αντιδράσει! Κι από τη στιγμή που δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι, όλοι μπορούμε να κάνουμε ένα πολύ απλό πράγμα:

Μην αγοράζετε, μην καταναλώνετε από μαγαζιά και επιχειρήσεις που απασχολούν λαθρομετανάστες!

Αλήθεια, οι...λάιτ "μεταναστοφάγοι" της Νδ και οι...σκληροί με τις υπογραφές του Λάος τι έχουν να πουν για το θέμα; Θα το δεχθούν κι αυτό αδιαμαρτύρητα "υπέρ πατρίδος" (=τοκογλύφων);


Αν ναι, θα έχουν βάλει την υπογραφή τους σε ένα ακόμα μέτρο ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ!


πηγή:hellas-orthodoxy
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε