Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση με τη Θηραία Κατερίνα Ρούσσου




Μια ηθοποιός του Χίτσκοκ καλείται από έναν διάσημο σκηνοθέτη θεάτρου να υποδυθεί την Μάρθα Φρόυντ. Η ιδέα την γοητεύει τόσο πολύ που φτάνει μέσα από το ρόλο να ταυτιστεί με την ίδια την Μάρθα Φρόυντ...

..με την ζωή της δίπλα στον διάσημο σύζυγό της Σίγκμουντ Φρόϋντ, να αισθανθεί την γοητεία που εκπέμπει επάνω της τόσο εκείνος όσο και η έρευνά του μέσα από την ερμηνεία των ονείρων και μέσα από την ψυχανάλυση δίπλα στο περίφημο «ντιβάνι».
Αυτή είναι η υπόθεση του μουσικο-θεατρικού αναλογίου που θα παρουσιάσουν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στην αίθουσα συναυλιών του Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός, η μεσόφωνος Κατερίνα Ρούσσου, ο πιανίστας Κάρολος Ζουγανέλης και η ηθοποιός Μάγδα Μαυρογιάννη. Τραγούδια των Gustav Mahler, Richard Strauss, Maurice Ravel, διαδέχονται άριες από διάσημες όπερες, όπως η Κάρμεν του Georges Bizet αλλά και σολιστικά έργα για πιάνοτων Franz Schubert και Ludwig van Beethoven, ενώ ξεδιπλώνεται παράλληλα μια διαφορετική προσέγγιση του Σίγκμουντ Φρόυντ μέσα από τα μάτια της αφοσιωμένης συντρόφου του, Μάρθα.


Φιλολογικός Σύλλογος Παρνασσός
Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 10561 Αθήνα Τηλ: +302103221917 Τιμές: Είσοδος 15 - 80 ευρώ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε