Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση για το νέο Νοσοκομείο

neonosokomeio.jpgΣυγκέντρωση κατοίκων στο χώρο του νέου Νοσοκομείου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 11:00. Η συγκέντρωση πραγματοποιείται προκειμένου να συσταθεί συντονιστική επιτροπή Θηραίων πολιτών που θα έχει ως στόχο της την άμεση λειτουργία του Νοσοκομείου. Σύμφωνα με την πρώην Κοινοτάρχη Εμπορείου κ. Ρένα Γρίβα, η οποία μίλησε στα Νέα Της Σαντορίνης, δεν αποκλείεται στο μέλλον οι συμπολίτες μας που θα απαρτίζουν την συντονιστική επιτροπή να είναι και στην επιτροπή στήριξης του Νοσοκομείου. Η κ. Γρίβα έκανε έκκληση σε όλους τους Σαντορινιούς να παραστούν στην συγκέντρωση της Κυριακής, καθώς όπως τόνισε θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα από όλους μας αγώνας για να λειτουργήσει το Νέο Νοσοκομείο.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε