Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2011

Κόντεψαν να κάψουν όλη την Ίο!


«Μπουρλότο» σε ολόκληρη την Ίο κόντεψαν να βάλουν δυο κτηνοτρόφοι, στην προσπάθειά τους να κάψουν ξερά χόρτα χωρίς να υπολογίσουν τους ισχυρούς ανέμους που έπνεαν!

Οι άνδρες της Πυροσβεστικής έτρεχαν και δεν πρόφταιναν να προλάβουν τις πυρκαγιές που προκάλεσαν, πριν πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Και οι δυο δράστες που συνελήφθησαν, είχαν την ίδια… φαεινή έμπνευση τις ίδιες ώρες με αποτέλεσμα η δύναμη της Πυροσβεστικής να μην επαρκεί για να αντιμετωπίσει τις ταυτόχρονες φωτιές!

Μετά την κατάσβεση και την προανάκριση που ακολούθησε, συνελήφθη πρώτος ένας 60χρονος κτηνοτρόφος που έγινε εμπρηστής στην περιοχή της Αγίας Θεοδότης Ίου, όπου η πυρκαγιά επεκτάθηκε λόγω των ανέμων και αποτέφρωσε δυο στερέματα θαμνώδους έκτασης!

Σχεδόν ταυτόχρονα, συνελήφθη ένας 66χρονος κτηνοτρόφος που προκάλεσε πυρκαγιά στην θέση «Πλακωτό Νεράκι» της Ίου, με αποτέλεσμα να γίνουν κάρβουνο άλλα δέκα στρέμματα θαμνώδους έκτασης!

Και οι δυο δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου, η οποία τους άσκησε δίωξη για εμπρησμό από αμέλεια.

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε