Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Ο επίλογος του Λαϊκού Χαριστικού/Ανταλλακτικού Παζαριού Ανθρωπιστικής Αλληλεγγύης.


Έπειτα από την συγκινητική συμμετοχή των απλών Θηραίων πολιτών θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους έκαναν την ιδέα μας μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς γενικότερα, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για τον Θηραίο πολίτη.

Ο πάγκος περισυλλογής Φαρμάκων, τροφίμων και ρουχισμού για τους ''Γιατρούς του Κόσμου''(Ελληνική αντιπροσωπεία) κατάφερε να μαζέψει το ποσό των 376.28ευρώ,το οποίο κατατέθηκε στον λογαριασμό της Οργάνωσης στις 7.12.11.Αναμένουμε το αποδεικτικό της Δωρεάς το οποίο θα το κοινοποιήσουμε στην σελίδα μας για να το μοιραστούμε με όλο τον κόσμο μόλις το παραλάβουμε. Τα φάρμακα, τρόφιμα και ρούχα έφυγαν στις 6.12.11 με την ευγενική χορηγία της μεταφορικής εταιρείας Θηραϊκής εξπρές , περίπου 100 τεμάχια(κούτες σακούλες και καροτσάκι μπεμπέ) φορτώθηκαν σε 3 παλέτες και ταξίδεψαν με σκοπό να βοηθήσουν οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη στην χώρα μας.

Ο χαριστικός/ανταλλακτικός πάγκος επίσης σημείωσε μεγάλη επιτυχία καθώς και η κίνηση ήταν συνεχής.

Ευχαριστούμε πάλι όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε, εθελοντές και φίλοι, το ΔΑΠΠΟΣ για την παραχώρηση του χώρου, εξοπλισμού και συμμετοχής του, το IWOS, το SAWA, την Συντονιστική Επιτροπή Θηραίων Πολιτών για την Ανέλκυση του Sea Diamond, την Θηραϊκή Express Μεταφορική και την εταιρία MarouCreations για την συνεργασία, υποστήριξη και συμμέτοχη τους.

Ελπίζουμε στο επόμενο Λαϊκό Χαριστικό/Ανταλλακτικό Παζάρι Ανθρώπινης Αλληλεγγύης η προσέλευση του κόσμου να είναι μεγαλύτερη.

Για την ενημέρωση ιδεών και δράσεων: https://www.facebook.com/profile.php?id=100003116067515

Ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και μια ζεστή νέα χρονιά για όλους.

Με εκτίμηση..

Θηραίων Δράσεις

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε