Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2011

Τελικά πάσχει από επιλεκτική ... αμνησία!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός
Πραγματικά όσο ψύχραιμος και να είσαι δεν μπορείς να μην εξοργιστείς με τον κ. Καρατζαφέρη ή κωλοτούμπα ο οποίος με απίστευτο θράσος μας πουλάει...
φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες περνώντας μας για ηλίθιους και αμνήμονες.

Θα νόμιζε κανείς ότι όλα αυτά τα πολιτικά σούργελα έχουν επιδοθεί σε διαγωνισμό το ποιος θα μας εκνευρίσει περισσότερο και για αυτό κατά καιρούς μας λένε απίστευτες μα(κ)ακίες, αυτοαναιρούνται, φυγομαχούν, Γκαιμπελίζουν και γενικά δείχνουν ότι θα έπρεπε να φορούν κάτι άλλο!... και όχι παντελόνια!

κ. Καρατζαφέρη τώρα καταλαβαίνουμε όλοι γιατί έχετε μένος με τα blogs και ζητάτε επιμόνως την φίμωση και τον έλεγχο τους!

Δείτε το βίντεο και προβληματιστείτε για το ποιους “καραγκιόζηδες” κρατάμε με την ανοχή μας στον αφρό της εξουσίας!

Απαράδεκτος!.. ο εν λόγω κύριος εκτός και αν … το περιστεροκουτσούλισμα (που έφαγε στο κεφάλι πριν λίγα χρόνια σε κάποια Θεοφάνεια) εισχώρησε στον εγκέφαλό του και του προκάλεσε επιλεκτική ... αμνησία!!!

Αι σιχτίρ πια!!!

Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε