Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2011

Χαρδαβέλας : χειρότερη και από την χούντα τού 1967 η κυβέρνηση Παπαδήμου

Είναι το μοναδικό κείμενο του Χαρδαβέλα με το οποίο συμφωνούμε 100%, εδώ και 20 χρόνια που τον διαβάζουμε και τον ακούμε. Όταν μιλά για χούντα και ο πασόκος Χαρδαβέλας, o oποίος έως πρόσφατα θεωρούσε το μνημόνιο μονόδρομο , τότε ο Αρμαγεδών είναι εδώ.

xounta.jpg

Αποφασίζομεν και διατάσσομεν.

Έτσι ξεκίναγαν οι νόμοι που δημοσιεύονταν στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης.

45 χρόνια μετά, δηλαδή κάπου μισό αιώνα, η ιστορία επαναλαμβάνεται σε χειρότερη μορφή.

Γιατί τώρα το «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» έρχεται απ' έξω, από το γνωστό «δίδυμο της συμφοράς» Μέρκελ - Σαρκοζί και αλίμονο σε όποια χώρα δεν υπακούσει.

Σήμερα τα ξημερώματα έβγαλαν ένα νέο φιρμάνι δικό τους για νέα ευρωλιτότητα και αιχμαλωσία όλων μας. Και αυτοί μεν κάνουν τη δουλειά τους, να μας ρημάξουν, να μας εξαφανίσουν αρκεί να σώσουν τις τράπεζές τους.

Τι κάνουν όμως οι δικοί μας Παπαδήμος και Βενιζέλος;

Που πάνε κι έρχονται σαν άβουλα όργανα της τρόικας στις Βρυξέλλες και δεν έχουν καν την ευαισθησία να ενημερώσουν αυτό τον άμοιρο ελληνικό λαό, εμάς δηλαδή, ποιες αποφάσεις παίρνονται για τη ζωή μας και το μέλλον μας στις Βρυξέλλες, τι σημαίνουν όλα αυτά για την καθημερινότητά μας και το αύριο των παιδιών μας, τι ακόμη θα μας αρπάξουν, τι θα μας αφήσουν, πόσο ζόμπι θα μας κάνουν οι κυρίαρχοι του ευρώ, πόσο δούλους χωρίς εθνική υπόσταση θα μας μετατρέψουν. Δεν μας λένε τίποτα. Δεν ξέρουμε τι γίνεται.

Μόνο διαβάζουμε ότι κινδυνεύει το ευρώ, η ευρωζώνη, η ισοτιμία ευρώ - δολαρίου και άρα πρέπει να πάρουν και νέα μέτρα σε βάρος μας. Και η κεντρική είδηση από όλα αυτά: Να ξέρετε ότι αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων στον κόσμο.

Αφού μας στέγνωσαν, μας τρόμαξαν, μας τα πήραν όλα, τώρα θα μας κάνουν και άβουλα, αδύναμα πρόβατα στο ευρωπαϊκό μαντρί με τους γνωστούς λύκους γύρω μας.

Και αναρωτιέμαι μήπως ήρθε η ώρα να τους πετάξουμε όλους αυτούς από πάνω μας, με μία εθνική έγερση και μία άρνηση στα ανελέητα μέτρα που μας επιβάλλουν.

Τι το χειρότερο άραγε μπορούν να μας κάνουν από τα να μας βγάλουν από το ευρώ;

Ε και;

Μήπως τώρα είμαστε στο ευρώ;πηγή:misha
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε