Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Καλημέρα Ελλάδα:Mε την Σαντορίνη στο εξώφυλλο !!!


Για 4η συνεχή χρονιά, η εταιρεία North Events, που δραστηριοποιείται στην προβολή και προώθηση του ελληνικού τουρισμού και των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στις σκανδιναβικές αγορές, εκδίδει τα περιοδικά "Kalimera Greece" στις 4 τοπικές γλώσσες, Σουηδικά, Νορβηγικά, Δανέζικα και Φινλανδικά.Τα περιοδικά "Kalimera Greece" είναι οι μοναδικές εκδόσεις για τον ελληνικό τουρισμό, πολιτισμό και γαστρονομία που διανέμονται από το 2008 στις σκανδιναβικές χώρες, κερδίζοντας χιλιάδες αναγνώστες. Επισημαίνεται ότι:

- Η έκδοση της Νορβηγίας διανέμεται μέσω της Interpress, της μεγαλύτερης εταιρείας διανομής με το μεγαλύτερο δίκτυο στην Νορβηγία. Η νέα έκδοση για το 2012 θα διατίθεται από το Φεβρουάριο σε χιλιάδες σημεία σε ολόκληρη την χώρα, στα ράφια των Narvesen Stores μαζί με το CondeNast Traveler UK & Spain, Escape, National Geographic, Escape, Italia! κα.

- Η έκδοση της Σουηδίας θα διανεμηθεί δωρεάν στη διεθνή έκθεση τουρισμού TUR, στους tour operators, δημοσιογράφους, γραφείo ΕΟΤ, Ελληνική Πρεσβεία, σε σημεία πυκνής διέλευσης κοινού, δίκτυο σούπερμάρκετ Σουηδίας σε συνεργασία με την Fontana Food και πολλά άλλα σημεία. Διάθεση από τις αρχές 2012.


- Η έκδοση της Δανίας θα διανεμηθεί δωρεάν στην διεθνή έκθεση τουρισμού FERIE FOR ALLE, σε tour operators, δημοσιογράφους, Ελληνική Πρεσβεία, σημεία πυκνής διέλευσης κοινού, κ.α. Διάθεση από αρχές 2012.



- Η έκδοση της Φινλανδίας θα διανεμηθεί δωρεάν στη διεθνή έκθεση τουρισμού MATKA, tour operators, δημοσιογράφους, Ελληνική Πρεσβεία, δίκτυο σούπερμάρκετ Φινλανδίας σε συνεργασία με την Fontana Food, σημεία πυκνής διέλευσης κοινού, κ.α. Διάθεση από αρχές 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες που αφορούν στις παραπάνω εκδόσεις, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.north-e.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 9713281.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε