Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Γιατί σιωπούν πονηρά οι κροίσοι Έλληνες;



ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ!
Εν τάξει δεν είπαμε να γίνουν ευεργέτες..οι Έλληνες μεγαλόσχημοι παραλήδες!Αλλά έτσι απλά να συγκινηθούν... έτσι λέμε...για την τιμή του... να ισχυρίζονται πως είναι δα και ΄Ελληνες!
Πού είναι ο Βαρδινογιάννης,ο Δασκαλόπουλος ,ο Μπόμπολας, ο Αγγελόπουλος, ο Σπυρέτος Λάτσης, και μια ολάκερη στρατιά άξιων καταφερτζήδων επιχειρηματιών; ΟΛΟΙ τους θρεφτάρια και μόνιμα σιτιζόμενοι από τον ιδρώτα του ελληνικού λαού... Πού έχουν εξαφανιστεί και σιγούν;. Σαν να μη τρέχει τίποτε; Πέντε έξι από δαύτους να μαζευόντουσαν... και βάζανε ρεφενέ, τον οβολό τους, η Ελλάς αυτόματα θα ανάσαινε...

Γιατί κάνουν την πάπια; Βλέπουν ότι η πατρίδα τους χαντακώνεται, γιατί αδρανούν τώρα επί δύο χρόνια γιατί δεν αρπάζουν φραγγέλιο.. κατά των αφρόνων πολιτικών;.. ΄Η μήπως τους βολεύει ή όλη κατάσταση και πως πάλι θα συνεχίζουν να κερδοφορούν...;

Σεβόμασατε τα τάλαντα και την αξιοσύνη τους ..που θαυμάζουμε εξάλλου ..Η σημερινή καθολική σιωπή τους και η περίεργη απουσία τους στην περιπέτεια της πατρίδος τους, μας προβληματίζει..
Γνωρίζουν άριστα, με την ευφυϊα που διαθέτουν ότι παίζεται ένα άσχημο οικονομικό παιχνίδι με άξονα της πατρίδα τους...και η οποία σταθερά διασύρεται από τους καραγκιόζηδες πολιτικούς-λαμόγια της Ευρώπης.. Καλά, τι κυκλοφορεί μέσα τους, ο ψυχρός παράς κι όχι αίμα; Μα δεν θυμώνουν που έγινε η πατρίδα τους ρεζίλι των σκυλιών; ...Μήπως οικονομικά τους βολεύει αυτή κατάντια της χώρας τους... κι αποτελούν κι οι ίδιοι μέρος του άθλιου παιχνιδιού που παίζεται από τις αγορές;
Δεν παίρνουμε όρκο... Οι πανέλληνες θαυμάζουν τις κατακτήσεις τους και αισθάνονται για λογαριασμό τους κι αυτοί περιφάνεια. για τους άθλους τους.Δεν ζηλεύουν και δεν αποτάσουν τον πλούτο εις το πυρ! Αλλά σήμερα με την απέραντη σιωπή των οικονομικά αυτών ισχυρών Ελλήνων μένουν με το στόμα ανοιχτό κι απορούν...απορρούν απέραντα και δεν έχουν απαντήσεις!
Η HELLASNEWS-AGENCY ξεκινάει σήμερα αυτό το ρεπορτάζ για να βρει τις αναγκαίες απαντήσεις!
Και θα τις βρει...
΄Οχι δεν τους προτρέπουμε να ευεργετήσουν την πατρίδα τους τώρα, στις δύσκολες στιγμές -ΚΑΤΟΧΗΣ- που διέρχεται. Θα ήταν δώρο- άδωρον... Ρεπορτάζ κάνουμε... Θα μάθουμε την αιτία του καθολικής ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ βουβαμάρας τους. Δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους μεγαλοσχήμονες αυτούς -και δη τους γηγενείς μεγαλόσχημους -κι όχι της Ομογένειας- να βγει και να πει...: "βρε πάρτε αυτό το πουγκί.. εκ του περισεύματός μου" .. και βολέψτε κάποιες τρύπες !"ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ... ΜΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ από τους μεγαλουργήσαντες αυτούς συμπτωματικά... εκ του ιδρώτος του λαουτζίκου της μέγιστης αυτής χώρας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΆ ΜΟΝΑΔΙΚΟ;

Οι ευεργέτες που άνθισαν στον τόπο αυτό κι άφησαν μέσα στην ιστορία τα ευγενή χνάρια τους...έδρασαν από καρδίας... Κανείς δεν τους προέτρεψε... Ούτε κι εμείς προτρέπουμε τους σημερινούς οικονομικά ισχυρούς...μας, διότι όπως λέμε πιο πάνω... θα ήταν "δώρο-άδωρο"!
Η ευεργεσία είναι θέμα καρδιάς ..Την έχεις, η δεν την έχεις.. Τόσο απλά. Οι "δικοί μας" δείχνουν επί δύο χρόνια σταθερά -ως κοινοί θιασώτες του ευτελισμού της πατρίδας τους... πως η καρδιά τους δεν χτυπάει ελληνικά. Μα τόσο άκρδοι; Αδιανόητον!


πηγή:hellasnews-agency
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε