Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2011

Ανακοίνωση του Συλλόγου Παναγία Επισκοπή


Ο σύλλογος μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι διαθέτει ομάδα χορευτικού στην Αθήνα!!!! Αλλά η συμβολή και το ενδιαφέρον σας είναι άκρως πολύτιμα!!! Όποιος επιθυμεί να δηλώσει μέλος στο χορευτικό παρακαλώ να επικοινωνήσει άμεσα με το Σύλλογο!!
Σας περιμένουμε όλους!!!!
Οι αιτήσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται δεχτές καθ' όλη τη διάρκεια του χορευτικού έτους! Όποιος επιθυμεί μπορεί να δηλώσει συμμετοχή είτε από το Facebook είτε να επικοινωνήσει στο τηλ 6980914443 είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του συλλόγου syllogos.mt@gmail.com
Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών γίνονται στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, με διεύθυνση Ναυπλίου 43, πλησίον του μετρό και στάσεων λεωφορείων ! Ο καθηγητής μας διδάσκει πάνω από 20 χρόνια χορό και μας περιμένει όλους ! Κόστος : 8 ευρώ το μήνα!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε