Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2011

Γιορτή ρακής στην "σελήνη"28, 29 και 30 (Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή) Οκτωβρίου στο εστιατόριο «Σελήνη» στον Πύργο θα πραγματοποιηθεί 3ήμερη γιορτή ρακής, με αφορμή το τέλος της φετινής περιόδου και διαδικασίας παραγωγής της από τα τοπικά οινοποιεία αλλά και σπίτια, που σε μικρότερες ποσότητες αλλά με πολύ μεράκι μπήκαν στην διαδικασία παραγωγής της.
Στην γιορτή είναι ελεύθερα προσκεκλημένοι να συμμετάσχουν τόσο παραγωγοί του εξαιρετικού αυτού ποτού όσο και οι λάτρεις του!
Η γιορτή και έκθεση τοπικών «ρακών» θα είναι ανοιχτή από τις 12 το μεσημέρι εως τις 11 το βράδυ.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε