Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Onirama στη Σαντορίνη


Στα Black Rock Studios του Κώστα Καλημέρη βρίσκονται αυτές τις μέρες οι Onirama για την ηχογράφηση του νέου τους άλμπουμ. Στο στούντιο μαζί τους βρίσκονται ο Greg Haver και ο Clint Murphy. Δεν είναι η πρώτη φορά που το γκρουπ συνεργάζεται για δίσκο του με το διάσημο Βρετανό παραγωγό Haver, ο οποίος είναι γνωστός για τις συνεργασίες του, μεταξύ άλλων, με τους Manic Street Preachers, Melanie C, Tom Jones και John Cale.

Η προηγούμενή τους συνεργασία ήταν για το άλμπουμ «Στη χώρα των τρελών», που κυκλοφόρησε πέρσι τον Νοέμβριο από τη Lyra, και αν κρίνουμε από το περσινό αποτέλεσμα, είναι μια συνεργασία η οποία δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες.


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε