Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Καλά σαράντα …μπαίνει εκκαθαριστής στα ασφαλιστικά ταμεία!


Ο κύβος ερρίφθη οι συνταξιούχοι είναι περιττό βάρος για την οικονομία και όσο πιο γρήγορα απαλλαχτούμε απ’ αυτούς τόσο το καλύτερο για τη δημοσιονομική εξυγίανση και σταθερότητα αφού έτσι εξασφαλίζεται η ομαλή αιματοδότηση των τοκογλύφων.

Ήδη προκηρύχτηκε και ο διαγωνισμός για την κατασκευή του σύγχρονου Καιάδα τελευταία κατοικία των απόμαχων του μόχθου.
Και φυσικά δεν αναφέρομαι στις διαρροές για νέα περικοπή των συντάξεων και ετεροχρονισμό της καταβολής της αλλά αναφέρομαι στην παύση πληρωμών του κρατικού προϋπολογισμού προς τα ασφαλιστικά ταμεία για να περισσέψουν χρήματα για τους τοκογλύφους δανειστές μας που θρέφουν κώλους πίνοντας το αίμα των λαών.
Έτσι με εγκύκλιο βόμβα που στάλθηκε από την κυβέρνηση στ’ ασφαλιστικά ταμεία εντέλλονται οι διοικήσεις τους –αν δεν έχουν λεφτά για πληρωμή συντάξεων και λοιπών υποχρεώσεων να ρευστοποιήσουν ομόλογα και μετοχές και να αποσύρουν καταθέσεις που διατηρούν στις τράπεζες, γιατί ο τακτικός προϋπολογισμός αδυνατεί να τα επιχορηγήσει.
Να πουλήσουν δηλαδή κρατικά ομόλογα (στο 40%, στο 50% άντε στο 60% της αξίας τους) να πουλήσουν μετοχές σε μια καταρρέουσα χρηματιστηριακή αγορά και να στεγνώσουν το τραπεζικό σύστημα αποσύροντας καταθέσεις.
Εντέλλονται επίσης να εξοφλήσουν όλες τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους προς προμηθευτές και
να προσαρμόσουν τους προϋπολογισμούς τους στους περιορισμούς του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Και για πόσο θα αντέξουν τα ταμεία ρευστοποιώντας την περιουσία τους, την κινητή σήμερα και την ακίνητη αύριο?
Και μετά, τι θα λέει η επόμενη εγκύκλιος «αναπροσαρμόστε το ύψος των συντάξεων και λοιπών παροχών ανάλογα με το ύψος των διαθεσίμων σας»?
Ο κύβος λοιπόν ερρίφθη μπαίνει εκκαθαριστής στα ασφαλιστικά ταμεία που μόλις ρευστοποιήσει το σύνολο των αποθεματικών θα κατεβάσει τα ρολά αφήνοντας τους συνταξιούχους στο έλεος της φιλανθρωπίας και των συσσιτίων της νέας Γερμανικής κατοχής.


πηγή:Αμέθυστος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε