Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Άννα δεν είναι η βροχή... ...που σου χαράκωσε το βλέμμα.

Η άξια αντικαταστάτης του Άρη στο Υπουργείο Παιδείας, κατάλαβε πως τα προβλήματά της, τα δημιουργούσε το "Θρησκευμάτων" στον τίτλο και έτσι αποφάσισε "να συμμαχήσει με τον διάβολο":

Έλα που όμως απ' ότι φαίνεται δεν του βρήκε ακόμα το κουμπί. Έτσι:

- Οι διευθυντές βγήκαν μετά από 10 (και αλληλοαναιρούμενες) εγκυκλίους λίγο πριν ανοίξουν τα σχολεία.

- Τα βιβλία, αν και το υπουργείο της ανέλαβε για πρώτη φορά όλο το πακέτο (και την προμήθεια χαρτιού), για πρώτη φορά δεν πήγαν στα σχολεία ούτε για δείγμα.

- Τα DVD που τα αντικατέστησαν ας πούμε (ολόκληρη υπουργός το λέει), πως δεν τα έφτιαξε ο άνδρας της.

- Οι δήμοι, λες και τα λεφτά τους τρέχουν απ' τα πατζάκια, θα πρέπει να βρουν λεφτά για τις περίφημες φωτοτυπίες (χαρτί και αναλώσιμα φωτοτυπικών).


Η Άννα όμως μια και το πρώτο μέλημα το πρωί, είναι ο μαθητής ("πρώτα ο μαθητής", για το τελευταίο μέλημα το βράδυ δεν ξέρω, μπορεί να ανήκει στο νέο της σύμμαχο), είχε την φαεινή ιδέα να τυπωθούν τα πρώτα κεφάλαια των βιβλίων μερικών τάξεων από το Εθνικό Τυπογραφείο.


Έλα όμως που έβαλε ο διαβολάκος την ουρά του πάλι.

Οι "φωστήρες" τύπωσαν τα πρώτα κεφάλαια ακόμα και στα μαθήματα, που το αναλυτικό πρόγραμμα όπως το άλλαξε η ίδια η Αννούλα, επιβάλει να ξεκινήσουν από τα τελευταία (π.χ. Χημεία, Βιολογία Γ' Γυμνασίου).

Έχουμε να πληρώσουμε λοιπόν εμείς που τελικά τα φάγαμε.

1. Κανονικές εκτυπώσεις των βιβλίων με μεγάλη καθυστέρηση και προφανώς μεγαλύτερο κόστος. Να δούμε και να θα είναι σωστά τυπωμένα!!!

2. DVD. Βιβλία που μερικοί γονείς έχουν αγοράσει ήδη για το καλύτερο διάβασμα από τα παιδιά τους, ή γιατί έτσι ζητήσαν μερικοί δάσκαλοι και καθηγητές.

3. Εφημερίδες που δίναν τα DVD πριν τα δώσουν στα σχολεία.

4. Φωτοτυπίε και αναλώσιμα. Από την καμπούρα μας τα πληρώνουν κι αυτά οι δήμοι, ενώ σε μερικές περιπτώσεις το χαρτί το ζητούν από τους μαθητές.

5. Εθνικό Τυπογραφείο.

Κάντε λογαριασμό και ...

Κυρα-Άννα. Άλλαξε σύμμαχο. Κάνε κανένα ευχέλαιο. Αν δεν δεις εσύ "άσπρη" μέρα, τουλάχιστον μήπως δούμε εμείς.


πηγή:Ρεσαλτο
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε