Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Τραγική η κατάσταση στο κέντρο υγείας Αμοργού

Όλοι γνωρίζουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Υπουργείο Υγείας, μέσα στη γενικότερη οικονομική δυσχέρεια που χτυπάει τη χώρα μας.
Όμως, αποτελεί οχι μόνο πρόκληση του κοινού αισθήματος αλλά κατά κύριο λόγο αδιαφορία για την υγεία των κατοίκων της Αμοργού η τωρινή κατάσταση στο κέντρο υγείας Χώρας Αμοργού .Στο οποίο κέντρο υγείας υπηρετούν οχι μια,ούτε δυο αλλά εννέα(9) νοσηλεύτριες και κανένας ιατρός, ενώ ούτε στο γειτονικό χωριό των Καταπόλων υπάρχει ιατρός. Πως είναι δυνατόν οι υπεύθυνοι του Υπουργείου Υγείας να στέλνουν 9 νοσηλεύτριες σε ένα κέντρο υγείας ενώ δεν υπάρχει ιατρός; Τι περιμένουν ότι μπορούν να κάνουν οι νοσηλεύτριες αυτές στα διάφορα περιστατικά που συμβαίνουν; Στο σημείο αυτό να προσθέσω ότι ούτε το καλοκαίρι που μας πέρασε υπήρχε ιατρός στην πρωτεύουσα της Αμοργού, ούτε καν αγροτικός, ενω στο νησί βρίσκονταν χιλίαδες επισκέπτες. Έτσι, οι κάτοικοι της Χώρας αλλά και του υπόλοιπου νησιού αναγκάζονται να μεταβαίνουν στην Νάξο ακόμα και για τις πιο απλές μικροβιολογικές εξετάσεις καθώς δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν εδώ.Τόσα χρόνια βιώναμε την κρατική αδιαφορία σε όλους τους τομείς και είμαστε συνηθισμένοι σε αυτό, όχι όμως και σε αυτό το βαθμό!!!!!

Αναγνώστρια
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε