Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011

13 Κατηγορούμενοι για το Sea Diamond

seaadiamond3.jpgΔέκα τρία άτομα ( 7 μέλη του πληρώματος 5 μέλη της πλοικτήτριας Εταιρείας και 1 του Νορβηγικού Νηογνώμονα) στέλνει στην εισαγγελέα της Νάξου με ιδιαίτερα βαριές κατηγορίες (κακουργήματα), η ανακρίτρια που χειρίστηκε την υπόθεση της βύθισης του κρουαζιερόπλοιου Sea Diamond στην Καλντέρα. Σύμφωνα με έγγραφο προς τον Δήμο Θήρας της γνωστής δικηγόρου, συμπατριώτισσα μας κ. Σοφίας Κίτσου, η οποία χειρίστηκε για λογαριασμό του Δήμου μαζί με τον κ. Παπανδρεόπουλο την υπόθεση, μετά την περαίωση της κύριας ανάκρισης και την διαβίβαση του φακέλου στην κ. Εισαγγελέα Νάξου αναμένεται η πρόταση και οι κλήσεις προς τους κατηγορούμενους στο ακροατήριο. Η κ. Κίτσου ζήτησε, όπως είχε δικαίωμα, πριν διαβιβαστεί η δικογραφία, αντίγραφα των κατηγορητηρίων και των απολογητικών υπομνημάτων των κατηγορουμένων τα οποία και έχει λάβει. Η κ. Κίτσου στο έγγραφό της δηλώνει ότι είναι στην διάθεση του Δήμου για όποιαδήποτε ενημέρωση δεδομένου ότι μέχρι σήμερα ουδείς από την Δημοτική Αρχή την έχει ζητήσει επισήμως.πηγή:Νέα της Σαντορινης
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε