Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Θα βουλιάξουν από κόσμο τα LIDL τη Δευτέρα 15 Αυγούστου !

Την αργία της Δευτέρας 15 Αυγούστου, τα supermarkets LIDL που βρίσκονται σε τουριστικές περιοχές της Β.Ελλάδας ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ θα είναι ανοιχτά Αυτό δημιουργεί αντιδράσεις καικάλεσμα για μποϊκοτάζ. Άρα η επιτυχία για τα LIDL είναι σίγουρη!
Όσες φορές καλούνται οι Έλληνες να..
μποϊκοτάρουν κάτι για "εθνικούς, θρησκευτικούς ή πατριωτικούς λόγους", αυτό πηγαίνει καλύτερα από ποτέ! Είναι χιλιοαποδεδειγμένο.
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερη διαφήμιση από το "μην ψωνίζετε τη Δευτέρα από τα LIDL". Αυτομάτως, με το "μην ψωνίζετε" θα ξεχυθούν όλοι οι μπαγλαμάδες Έλληνες να ψωνίσουν, ειδικά εκείνη την ημέρα ! Έτσι, είναι οι Έλληνες. Ένας περίεργος λαός που μπορεί να καταγγέλει δημοσίως τους ξένους για προσβολή των εθνικών ή θρησκευτικών του συμβόλων, αλλά όταν πρόκειται για την δική του, ιδιωτική, ευχαρίστηση κάνει απλά ό,τι του κάνει κέφι.
Αποδείχθηκε περίτρανα, στον αποκλεισμό της Γάζας, από το Ισραήλ. Τότε είχε αναπτυχθεί ένα πανευρωπαϊκό κίνημα μποϊκοτάζ των Εβραϊκών καταστημάτων.
Στην Ελλάδα, όλοι ζητούσαν να "διαδώσουμε το μποϊκοτάζ", αλλά το Εβραϊκό σούπερμάρκετ "CARREFOUR" βούλιαζε από κόσμο. Κι όσο "διαδιδόταν" το μποϊκοτάζ, τόσο γέμιζε το Εβραϊκό ΚΑΡΦΟΥΡ ! Κάθε μέρα και περισσότερο. Όλοι ψώνιζαν από το Εβραϊκό ΚΑΡΦΟΥΡ !

Είπαμε: έτσι είναι οι Έλληνες. Φαφλατάδες, μπουρδολόγοι.
Τους λες: "μην κατεβαίνετε ειδικά σήμερα το απόγευμα στην Τσιμισκή, γιατί έπεσε ένα δέντρο και θα υπάρχουν προβλήματα από τις 5 μέχρι τις 8" κι εκεί που συνήθως περνούσαν από την Τσιμισκή 10.000 αυτοκίνητα αυτό το τρίωρο, μετά το "μη", κατεβαίνουν 50.000 !
Όσο του λες "μη" του Έλληνα, τόσο περισσότερο κάνει το αντίθετο!

Τελική μας πρόβλεψη: Τη Δευτέρα 15 Αυγούστου, τα LIDL θα ξεσκίζονται στη δουλειά, από Χριστιανούς, θρησκευόμενους πελάτες ! Θα ξεπουλήσουν !

Ήδη, οι περισσότεροι αναγνώστες αυτού του άρθρου, σκέφτηκαν "αμαν, είναι κλειστά τα super markets τη Δευτέρα; " Και είδαν με προσοχή τις πόλεις που αναγράφονται στη φωτογραφία ! Έτσι δεν είναι;

taxalia/sakis
.............................
Για την ιστορία, η έκκληση του blog antiparakmi, που αποτέλεσε αφορμή για τις παραπάνω προβλέψεις:
http://antiparakmi.blogspot.com/2011/08/lidl.html

Κάποιες ξένες πολυεθνικές πρέπει να καταλάβουν ότι ο Ελληνικός λαός έχει ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ.

Ο Ελληνικός λαός ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να τιμά την Παναγιά.
Γιατί η Παναγιά είναι η μάνα μας, είναι αυτή που έσωσε το έθνος μας.
Και όπως αν πέθαινε η μάνα μας θα πηγαίναμε στην κηδεία για να την "ξεπροβοδίσουμε" από αυτό τον κόσμο, έτσι και όταν τιμούμε την Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου -όταν γιορτάζουμε την μετάσταση της στους Ουρανούς- έχουμε χρέος να πάμε "να την ξεπροβοδίσουμε".

Γιατί όταν όλα τα μάταια στα οποία καθημερινά στηρίζουμε τις ελπίδες και τη σιγουριά μας,
όταν όλα τα υπόλοιπα καταρρέουν,
η Παναγιά θα στέκει πάντα εκεί, βοηθός και παρηγοριά και ελπίδα μας.

Όπως βλέπετε το Lidl επέλεξε τον 15Αύγουστο, την ημέρα της Παναγιάς, να έχει ΔΕΚΑΔΕΣ καταστήματά του ΑΝΟΙΧΤΑ σε ΟΛΗ την Ελλάδα.

Οι εργαζόμενοι του Lidl λοιπόν υποχρεώνονται να εργαστούν -κάτι που θυμίζει εποχές από τα σκληρά κομουνιστικά αθεϊστικά καθεστώτα που υποχρέωναν το λαό να εργάζεται στις μεγάλες εορτές της Χριστιανοσύνης.

Αντιδράστε
τηλεφωνώντας στο 800 - 111 3333
στέλνοντας εμαιλ διαμαρτυρίας στο info@lidl.gr
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ να ψωνίζετε από τα LIDL και
ενημερώστε όλους τους φίλους σας να κάνουν το ίδιο.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε