Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2011

Τα σπλάχνα μου κι η θάλασσα ποτέ δεν ησυχάζουν


Οι φωτογραφίες είναι από την κατάδυση και τοποθέτηση της πλακέτας στη μνήμη του Ζακ-Υβ Κουστό στο βυθό της Σαντορίνης. Βίντεο και φωτογραφίες (υψηλής ανάλυσης) από αυτό το πολύ σημαντικό γεγονός θα δώσει στη δημοσιότητα ο Πιέρ-Υβ Κουστό, όταν επιστρέψει στο Παρίσι.

Ο Πιέρ-Υβ Κουστό -κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Σαντορίνη- ίδρυσε το τρίτο Cousteau Divers Diving Center στον κόσμο. Καθήκον των δυτών αυτού του κέντρου είναι να φροντίζουν το θαλάσσιο περιβάλλον.

πηγή:pitsirikos
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε