Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ο "ηγούμενος"μιας μεικτής και διομολογιακής μοναστικής κοινότητας, προσκεκλημμένος ομιλητής σε συνέδριο ορθόδοξου μοναστηριού;

Το παπικό «μοναστήρι» του Bose στη βόρεια Ιταλία, είναι γνωστό στους οικουμενιστικούς κύκλους γιατί πρόκειται για μια μεικτή και διομολογιακή μοναστική κοινότητα.

Στα Συνέδρια που συχνά διοργανώνει συμμετέχουν και μοναχοί από Ορθόδοξα Μοναστήρια, όπως η Μονή Πετράκη, η Μονή Προφήτου Ηλιού Πρεβέζης, η Μονή Μεταμορφώσεως Ναυπάκτου, η Μονή Πάτμου, η Μονή Αγ. Αικατερίνης του Σινά, Μονές του Αγ. Ορους, κ.α.


ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑ ΣΤΟ BOSE

photo
photo



photo



πηγή:Ακτίνες
Σχόλιο :Αναρωτιόμαστε καλόπιστα διαβάζοντας τα παραπάνω ,μα καλά δεν υπήρχαν ορθόδοξοι επιστήμονες να μιλήσουν για την παρουσία του προφήτη Ηλία στην δύση; Έπρεπε ο ευτραφής κύριος να κάνει την παρουσία του αισθητή;

Η απλά οι ιθύνοντες είναι τόσο αφελείς και δεν μπορούν να ξεχωρίσουν την Ήρα από το σταρι;
Θα επανέλθουμε αφού πέσει ο κουρνιαχτός του συνεδρίου με παρατηρήσεις και παραλειπόμενα..εκεί θα σχολιάσουμε τα όσα ενόχλησαν την ορθόδοξη ευαισθησία μας .
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε