Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μόνο ο ζηλωτής προφήτης Ηλίας δεν χωρούσε σ' αυτό το συνέδριο!!


Γράφει ο Π.Σημάτης θεολόγος

Μόνο ο ζηλωτής προφήτης Ηλίας δεν χωρούσε σ' αυτό το συνέδριο, γιατί αν ήταν παρών, θα απαιτούσε να αποχωρίσει από το συνέδριο ο καθηγούμενος του Monastero di Bose Ιταλίας Enzo Bianchi, που δεν είναι ένας τυχαίος οικουμενιστής, αλλά επιτελικό στέλεχος του Οικουμενισμού, αφού διευθύνει ένα μοναστήρι που αποτελεί έμπρακτη εφαρμογή της οικουμενιστικής συνύπαρξης ορθοδόξων και αιρετικών, μέσα στο οποίο σε πνεύμα κατανύξεως συμμετέχουν από κοινού στις αιρετικές «ακολουθίες» του ορθόδοξοι και ετερόδοξοι.
Μοντέλο των επερχομένων!


Να, λοιπόν, που ο Οικουμενισμός από τις αίθουσες ορθοδόξων Πανεπιστημίων της Ελλάδος, τα θεολογικά σεμινάρια και τις θεολογικές Ακαδημίες Κρήτης και Βόλου, σιγά-σιγά εξαπλώνεται και στα Ορθόδοξα μοναστήρια.

Και οι επίσκοποί μας συμμετέχουν σ’ αυτά, ουδενός συναδέλφου τους αντιδρώντος. Κατά τα άλλα, μόλις προχθές, εορτή των Αγίων Πατέρων της Δ΄ Οικουμενικής Συνόδου μας συμβούλευαν με ομιλίες τους στις Εκκλησίες ή στο Ίντερνετ, να μιμηθούμε τον απόστολο Παύλο και να μη συναναστρεφόμεθα με τους αιρετικούς (και μάλιστα τους συνειδητούς που έχουν φανερή και διατεταγμένη αποστολή την υποταγή της Ορθοδοξίας στον Οικουμενισμό)· να μιμούμεθα τους Πατέρες, οι οποίοι με θυμό εξοβέλισαν τους βαρείς και λοιμώδεις αιρετικούς λύκους.
Οποία υποκρισία και ευτελισμός του κηρύγματος και της Ορθοδοξίας των Αγίων Πατέρων!
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε