Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 3 Ιουλίου 2011

Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ":Ο ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΗΝ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ" ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ!

Στην παραδοχή πως η χώρα μας ουσιαστικά παρέδωσε στους πιστωτές της την εθνική της κυριαρχία, με την υιοθέτηση των επώδυνων μεταρρυθμιστικών μέτρων του περιβόητου Μεσοπρόθεσμου, προχωρά ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλόντ Γιούνκερ σε συνέντευξη του στο γερμανικό περιοδικό Focus!

Χαρακτηριστικά ο κύριος Γιούνκερ αναφέρει ότι : “η εθνική κυριαρχία των Ελλήνων θα περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό με την αποδοχή της κοινοτικής βοήθειας”, ενώ στη συνέχεια ουσιαστικά μας ... ανακοινώνει την έλευση “ξένων ειδικών για να προσφέρουν τεχνογνωσία στην υλοποίηση των ελληνικών δεσμεύσεων”.
ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΧΕ "ΠΡΟΦΗΤΕΨΕΙ" Ο ΤΖΕΦΡΥ,ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ,ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2010:





Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν:

-Είτε πρόκειται για σχολή...μέντιουμ,οπότε μάλλον θα πρέπει να απευθυνθούμε σε αυτούς για να λύσουμε και το οικονομικό μας πρόβλημα.

-Είτε,πολύ απλά,ακολουθούν ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ στους ξένους,όσο κι αν κάποιοι δεν το καταλαβαίνουν,βλέποντας μόνο την επιφάνεια (περικοπές μισθών,συντάξεων κλπ) και όχι την ουσία.

Διαλέγετε και παίρνετε:Εμείς,ως γνωστοί "συνωμοσιολόγοι",θεωρούμε πιθανότερη την δεύτερη εκδοχή.

ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:Γελάκια και χειραψίες με τους κυριότερους "επενδυτές".
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε