Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

Θα φάει μύγα σίδερο από ..1η Αυγούστου.


Η εφαρμογή των διατάξεων του νέου νόμου που προβλέπει αυτόφωρο και ποινές φυλάκισης για ληξιπρόθεσμα χρέη άνω των 5.000 ευρώ ξεκινά από 1 Αυγούστου, παρά το ότι έχει κριθεί από το ανώτατο συνταγματικό δικαστήριο το μέτρο ως αντισυνταγματικό. Αδειάστε λοιπόν όλες τις φυλακές από τους πάσης φύσεως εγκληματίες για να σπάσουν τα κεφάλια των ανήμπορων πολιτών, ούτως ώστε να τους έχετε συνέχεια σαν φοβισμένα ανθρωπάκια. Έτσι θα μπορείτε να ξεπουλήσετε και τα εναπομείναντα άφοβα. Για τον λόγο αυτό και το υπουργείο Οικονομικών καλεί τα δικαστικά τμήμα των ΔΟΥ να προχωρήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες στην ειδοποίηση όσων έχουν βεβαιωμένες οφειλές προς το δημόσιο έως 30 Σεπτεμβρίου 2010 γιατί διαφορετικά θα υποστούν τις αυστηρές κυρώσεις της νομοθεσίας. Το «προσκλητήριο» προς τους οφειλέτες που χρωστούν πάνω από 5.001 ευρώ θα γίνεται τηλεφωνικά, ενώ εναλλακτικά μπορεί να συσταθούν και ειδικά συνεργεία από μπράβους των ιδιωτικών ..εισπρακτικών εταιριών που θα… χτυπήσουν την πόρτα των φορολογουμένων. Το εισπρακτικό υπουργείο θέλει να ξεπουπουλιάσει 900.000 οφειλέτες που χρωστούν στο Δημόσιο συνολικά 41,1 δισ. ευρώ ενώ οι έλεγχοι λέει θα ξεκινήσουν αρχικά από τους 10.000 μεγαλοφειλέτες, αλλά σε αυτούς δεν μπορεί να βάλει χέρι, διότι αυτοί έχουν.. ποιο σκληρούς …μπράβους. Οπότε θα την πληρώσουν πάλι οι …αφύλακτοι. Με βάση τη νομοθεσία από 1 Αυγούστου 2011 το αδίκημα της μη εξυπηρέτησης οφειλών προς το δημόσιο άνω των 5.000 ευρώ είναι διαρκές μόνο της χούντας ήταν… στιγμιαίο, με αποτέλεσμα να επιβάλλεται η διαδικασία του αυτόφωρου και ποινές φυλάκισης. Για την αποτελεσματικότερη είσπραξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών έχει ήδη ανακοινωθεί θα αναθέσει σε ιδιωτικές ελεγκτικές ιδιοκτησίας πρώην υπουργών και λοιπών τρωκτικών, και νομικές εταιρίες διαδρομιστών αργόσχολων δικηγόρων επειδή έχει πέσει ανεργία στον κλάδο, τον έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων των μικροοφειλετών διότι για τους μεγάλους, ας είναι καλά οι…offshore Εμείς πάντως προτείνουμε στην κυβέρνηση του ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ για να μην υπάρξει κίνδυνος από το άδειασμα των φυλακών, να επιστρατεύσει τα σαπιοκάραβα που ελλιμενίζονται στον κόλπο της Ελευσίνας, να χώσει μέσα τους πολίτες που δεν έχουν να πληρώσουν, και στην ανάγκη τους φουντάρει, και ησυχάζει από την… «φοροδιαφυγή»

πηγή:Ίχνος


Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε