Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Ο σαντορινιός αμπελώνας και οι προστάτες του...


Ειδικοί στο κρασί δεν είμαστε, ας ακούσουμε ένα πρόσωπο που έχει αθόρυβα βοηθήσει τα τελευταία χρόνια την ανάδειξη του Σαντορινιού κρασιού .Δημοσιεύουμε σε ξεχωριστή ανάρτηση τα σχόλια που έκανε π.Χριστοφόρος σε σχετικό μας ποστ για το οινοποιείο του κ.Σιγάλα.Πιστεύουμε πως οι αντιρρήσεις και ο διάλογος πάντα βοηθούν στην κατανόηση δυσκολιών και επιμέρους προβλημάτων που δεν είναι γνωστά στον μέσο πολίτη. Ευχαριστούμε για την παρέμβαση τον π.Χριστοφόρο και παραμένουμε ανοιχτοί σε οποιοδήποτε αντίθετο λόγο..

Γράφει ο π. Χριστοφόρος Καραμολεγκος
Ιερευς - χημικος Οινολογος

ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣ !!!! Ε Λ Ε Ο Σ !!!

..................................
Φιλε ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΕ Εχω δουλεψει 12 χρονια επανω στα κρασια της κειμενο που διαβασα με εκανε να αναφωνησω αμεσως : Ε Λ Ε Ο Σ !!! Δεν εχω τιποτα βεβαια προσωπικο με τον κο Σιγαλα Σεβομαι τις αποψεις του μεν για το Σαντορινιο κρασί και αμπελώνα, διαφωνω δε Οταν ομως ανακηρυσεται "προστατης του αρχεγονου αμπελωνα" δεν μπορω να σιωπησω.
Εφερε στην Σαντορινη κλαδεμα που δεν εχει καμια παραδοσιακή προελευση, εφερε στην Σαντορινη ποικιλιες που δεν υπηρχαν ποτε σε αυτο το αρχεγονο αμπελωνα


Προσπαθησε να δωσει στον καταναλωτη την αποψη οτι το Σαντορινιο κρασι ειναι ομοιο με τα κοινα παγκοσμιου μεν φημης κρασια.
Ειναι??? Ειναι αλλο ενα ομοιο τετοιο κρασι? Ή εχει ακομα και το κρασι της Σαντορινης κρυμμενη κατι απο την μοναδικότητα της? Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ!!!

Μ ε τετοιες κινησεις ο καταναλωτης θα βαλει σε συγκριση ενα κρασι της Σαντορινης με ενα κρασι της Χιλής!!!

Φιλε Σαντορινιε εχεις ευθυνη για τα κειμενα αυτα γιατι ειναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ, για τον Σαντορινιο αμπελοκαλλιεργητη που προσπαθει να πεισει στο εξωτερικο για την μοναδικότητα του αμπελωνα του και την ιδιαιτερότητα των κρασιών του

Τετοιες λανθασμενες κινησεις βρηκαμε μπροστα μας και κινδυνεψαμε οταν προσπαθουσαμε να εξασφαλισουμε το ονομα "vinsanto" για το Σαντορινιο κρασί στις Βρυξέλλες.


Ευχαριστώ
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε