Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Επιστολή προς τους Αθλητές του ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΥ

panthiraikos.png Αγαπητοί φίλοι.
Γνωρίζουμε ότι η φανέλα που θα φορέσετε την Κυριακή θα είναι πιο βαριά. Θα είναι πιο βαριά γιατί πάνω της θα έχει κεντηθεί ολόκληρη η ιστορία του Συλλόγου μας.Το ξέρουμε από πρώτο χέρι όσοι είχαμε την τιμή να την φορέσουμε και να την δοξάσουμε στο παρελθόν.
Γνωρίζουμε ότι πριν να μπείτε στον αγωνιστικό χώρο την Κυριακή η καρδιά σας θα χτυπά δυνατά.Το ξέρουμε γιατί και η δική μας η καρδιά χτυπούσε στον ίδιο ρυθμό όταν ήμασταν στη θέση σας.
Γνωρίζουμε ότι έχετε δώσει όρκο τιμής στην φανέλα που θα φορέσετε να την ανεβάσετε ψηλά, όσο πιο ψηλά μπορείτε, τόσο ψηλά που να ξεπεράσει κάθε άλλην επιτυχία του Πανθηραϊκού μας.
Γνωρίζουμε ότι τον αγαπάτε τον Σύλλογο και γιαυτό μετά από κάθε επιτυχία ή γκολ φυλάτε το σήμα της φανέλας σας, όπως κάναμε και εμείς στο παρελθόν.
Την Κυριακή αυτή φανέλα που άξια φοράτε τα τελευταία χρόνια θα είναι το μοναδικό όπλο σας μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Θα μείνετε μόνοι μαζί της.Θα την αισθανθείτε να σας αγκαλιάζει σαν να σας αγκάλιαζαν χιλιάδες χέρια αθλητών και φιλάθλων του Συλλόγου μας.
Την Κυριακή εκτός από τους γονείς σας, μανάδες και πατεράδες σας θα είναι όλοι οι Σαντορινιοί και οι Σαντορινιές.
Γονείς σας θα είμαστε όλοι μας.
Αγωνιστείτε για την Ιστορία του Συλλόγου μας και για το νησί μας.
Αγωνιστείτε για τον κόσμο που θα σταθεί δίπλα σας στις εξέδρες του γηπέδου.
Αγωνιστείτε και για μας που μπορεί ναμαστε χωμένοι μέσα στο πλήθος που θα σας εμψυχώνει , αλλά θα ζούμε πιο πολύ από όλους την προσπάθειά σας.
Είμαστε σίγουροι ότι θα σας χειροκροτήσουμε πρωταθλητές και έτοιμους να αγωνιστούν σε Εθνική κατηγορία από την νέα ποδοσφαιρική περίοδο.
Εμπρός για την νίκη.
Σας αγαπάμε και σας στηρίζουμε , θα είμαστε σε όλο τον αγώνα δίπλα σας.
Κάποιοι από τπυς συναθλητές μας δεν ζουν πλέον ανάμεσά μας, έχουν φύγει, την Κυριακή όμως νοερά θα είναι δίπλα μας

Είμαστε μαζί σας.
Όλοι εμείς οι
Παλαίμαχοι αθλητές του Πανθηραϊκού.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε