Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Υπάρχουν ακόμη σοβαροί άνθρωποι στην Ελλάδα !



Απόδειξη ότι κανείς δεν έσβησε τα φώτα του (από όσο είδαμε), υπακούοντας στη γελοία, δήθεν ακτιβιστική, προτροπή: "Στις 8.30 του Σαββάτου, σβήνουμε όλοι για μια ώρα τα φώτα" και άλλα φαιδρά για χαχόλους με iq ραδικιού.
Τη σχετική βλακεία αποδομήσαμε με μεγάλη έρευνα τα προηγούμενα χρόνια της μπούρδας, οπότε,..
-επειδή δεν θέλουμε αναγνώστες που χαριεντίζονται με τέτοια καραγκιοζλίκια, την ώρα που ο πλανήτης φλέγεται από πολέμους, ζεί με τη σκιά της πυρηνικής απειλής και γίνεται μάρτυρας της απίστευτης δύναμης της φύσης- βαριόμαστε να ξανα-επιχειρηματολογήσουμε.
Βεβαίως, πέφτει πολύ χρήμα, για να διαδίδεται αυτή η γελοιότητα, οπότε προφανέστατα θα νικηθούμε και κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι χαχόλοι θα σβήνουν μία ώρα τα φώτα και θα ...σώζουν τη γή.
Καρφάκι δε μας καίγεται, που θα ηττηθούμε.
Εμείς θα έχουμε ήσυχη τη συνείδησή μας και τουλάχιστον δεν θα γινόμαστε περίγελος των εμπνευστών αυτής της εκστρατείας που ανήκουν στη συμμαχία των βάρβαρων βιαστών της μητέρας γης και γελάνε στα γραφεία τους στη Νέα Υόρκη, βλέποντας τα ανθρωπάκια να πασχίζουν "διαδίδοντας" το χαζοχαρούμενο μήνυμα στο ιντερνετ, να "σκεφτούν πλανητικά και να σώσουν τη γη".

Ελπίζουμε να είναι λίγοι, πολύ λίγοι, αυτοί που θα στεναχωρηθούν που δεν σβήσαμε τα φώτα !

Για όσους πάλι στεναχωρηθούν και προσβληθούν, στο καλό και να μας γράφουν
Ας τα σβήνουν αυτοί κάθε χρόνο κι ας αφήσουν εμάς στο σκοτάδι...


πηγή:Ταχαλία
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε