Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Φυτίκας: Ήσυχα τα Ηφαίστειά μας


Με τα νέα όργανα που εγκαταστήσαμε στον Κουλούμπο και την Οία μπορούμε να παρακολουθούμε τα ενεργά Ηφαίστεια του νησιού 24 ώρες το 24ωρο αναλυτικά και με ασφάλεια. Αυτά τόνισαν χθες κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του ΔΣ οι καθηγητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου κ.κ. Φυτίκας και Παπαζάχος. Ο κ. Φυτίκας ανακοίνωσε επίσης ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ένδειξη για πιθανή ενεργοποίηση των Ηφαιστείων και όλα πάνε καλά. Ο κ. Παπαζάχος στην παρουσίασή του τόνισε ότι ήταν απαραίτητη η τοποθέτηση σεισμογράφου, ο οποίος μάλιστα λειτουργεί αυτόνομα στην Οία και συμπλήρωσε ότι γίνονται προσπάθειες να τοποθετηθούν και άλλοι σεισμογράφοι στην Ίο και την Αμοργό για να ελέγχεται το ρήγμα που έδωσε τον μεγάλο σεισμό το 1956.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε