Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Θυμίζει την παροιμία με τον «γάτο που ...... και σκούζει»...

Ιδού ποίοι είναι οι ΒΑΡΒΑΡΟΙ!
Οι οποίοι βραβεύονται από Έλληνες «άρχοντες» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως (Βρυξέλλες 18 Νοεμβρίου 2010 –βράβευση Ε. Μπαγίς) για θρησκευτικές ελευθερίες! Οι οποίοι πετάνε έξω ΄Ελληνες εγκλωβισμένους Ορθόδοξους Χριστιανούς από τις Εκκλησίες, ξεγυμνώνουν ιερείς και κλείνουν Εκκλησίες ανήμερα των Χριστουγέννων στην κατεχόμενη από την κατοχική (βραβευθείσα από τους Έλληνες «άρχοντες» του Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως) Τουρκία του βραβευθέντος Εγκ. Μπαγίς.
Ακολουθούν απαντήσεις τόσο στον...
Τούρκο Ερτογκάν του Αττίλα, όσο και στον πρόεδρο Χριστόφια για δηλώσεις τους. Ο τελευταίος τις προάλλες ζήτησε όπως όσοι δεν υποστηρίζουν την ρατσιστική των Τούρκων και Βρετανών διζωνική, ως «ωραίοι ΄Ελληνες» να σηκωθούν και να το πούν. Το είπαμε το 2004 και το ξαναλέμε τώρα, λοιπόν. ΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΔΙΖΩΝΙΚΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. Και σύμφωνα με τελευταία είδηση, στις 4 Ιανουαρίου 2011 διοργανώνεται διαδήλωση έξω από το ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ στην Λευκωσία, εις αντίδραση των προκλητικών δηλώσεων Χριστόφια. Φ.Α.
«Απορούμε με το θράσος του Τούρκου πρωθυπουργού. Μας θυμίζει την παροιμία με τον «γάτο που ...... και σκούζει». Διαμαρτύρεται για…. κάποιες αψιμαχίες μεταξύ φιλάθλων που συμβαίνουν παντού και αδιακρίτως εθνικότητας, για να στήσει έξυπνα θέμα ρατσισμού και επομένως δήθεν κινδύνου των Τουρκοκύπριων. Φτάνει μάλιστα μέχρι του σημείου να ψέξει την ΕΕ και την FIBA, σαν να λέει ότι οι συνθήκες που επικρατούν στην ΕΕ δεν είναι ικανές για να δεχτούν την «φιλειρηνική» Τουρκία...
Σουλτάν Ερντογάν, πρώτα θα αποσύρεις τα στρατεύματα κατοχής που έχεις στην Κύπρο και μετά θα μιλήσεις για ρατσισμό και βία. Πρώτα θα απολογηθείς στους 200,000 ε/κ πρόσφυγες, τις 4,500 νεκρούς, τους 1619 αγνοούμενους [κι αυτοί όλοι ίσως δολοφονηθέντες από τα μεχμετζίκ σας], θα αναγνωρίσεις τις γενοκτονίες των Ποντίων και των Αρμενίων και θα αφήσεις τους ανθρώπους της Κύπρου ήσυχους, όπως ζούσαν ειρηνικά αιώνες πριν την βάρβαρη εισβολή της Τουρκίας και την κατοχή του μισού σχεδόν νησιού, μεταφέροντας εποίκους από τα βάθη της Τουρκίας και υφαρπάζοντας τις περιουσίες των Ελληνοκυπρίων.»

πηγή:Tα ΝΕΑ του Λονδίνου
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε