Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Παρασκευή 13 Αυγούστου 2010

Για να μην μας νομίζουν αμερικανάκια ,δείτε το πραγματικό πρόσωπο του γενίτσαρου Τρεμόπουλου.

Ο κύριος Τρεμόπουλος εκφράζει τις απόψεις του από το 0:47 και 1:47 και μετά, ακούστε και φρίξτε! Είστε σίγουροι πως θέλετε αυτός ο τύπος να υπερασπιστεί τα εθνικά μας θέματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Δυστυχώς για εσένα κ. Τρεμόπουλε οι δηλώσεις και οι συναντήσεις μπροστά στην κάμερα μένουν... ευτυχώς που μένουν, γιατί αλλιώς θα μας έβγαζε όλους τρελούς! Δε θα σας πούμε τι να ψηφίσετε, άλλα τι δεν θα πρέπει, επειδή είναι επιζήμιο για τον τόπο! Μη κάνετε το λάθος και δώσετε την ψήφο σας σε Εφιάλτες. Αν έχετε οικολογική συνείδηση και αυτό είναι το κριτήριο της επιλογής σας, ψηφίστε κάποιο πραγματικά οικολογικό κόμμα, που δεν χρησιμοποιεί την οικολογία σαν όχημα για να μαζέψει ψήφους!



Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε