Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

"ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΤΑ ΑΣΤΡΑ"


Στα νότια της Μεσσηνίας και σε βάθος 4000 μέτρων έχει εγκατασταθεί εδώ και μερικά χρόνια το τηλεσκόπιο Νέστωρ από την λειτουργία τού οποίου αναμένοντα σπουδαία επιστημονικά συμπεράσματα.

Στον πανέμορφο και ιστορικό νομό Μεσσηνίας - έχει εγκατασταθεί επίσης, κρίμασιν οις οίδε Κύριος, τα τελευταία χρόνια ένας ρασοφόρος, σπουδαγμένος στα πανεπιστήμια του Παπισμού o oποίος παριστάνει τον ορθόδοξο μητροπολίτη

Ο κύριος αυτός, παραπροϊόν των χρόνων της παρακμής της αρχιεπισκοπίας Χριστοδούλου, με το που κατέβηκε στην πατρίδα τού π. Ιωήλ Γιαννακοπούλου και του πνευματικού του βλαστού π. Επιφανίου Θεοδωροπούλου, φρόντισε να κάνει επίδειξη λατινοφροσύνης παραδίδοντας ορθόδοξο ναό στους παπικούς και δηλώνοντας δημοσίως την πίστη του στην Una Sancta και την αιρετική θεωρία των κλάδων για τα οποία και εμηνύθη από τον επίσκοπο Κυθήρων Σεραφείμ.

Δεν έφταναν αυτά, αλλά ο κύριος που ξεκίνησε την δεσποτική του καρριέρα με συκοφαντική επίθεση κατά του επισκόπου Σπάρτης, τα έβαλε και με τις μοναχές της περιοχής του, προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να επιβάλλει την αυταρχική δεσποτοκρατία που διδάχτηκε στα δώματα του Βατικανού, όπου και έλαβε τους μεταπτυχιακούς του τίτλους.

Η ευλογημένη γή της Μεσσηνίας πέρασε από πολλές φουρτούνες στη διάρκεια της μακραίωνης ιστορίας της. Πέρασε από σεισμούς ιστορικούς και φυσικούς και βγήκε πιο δυνατή, όχι όμως χωρίς κόπους, θυσίες, ιδρώτες και πολύ αίμα.

Η ταπεινή μας προτροπή προς τους ορθοδόξους χριστιανούς της Μεσσηνίας είναι να κάνουν στην παρούσα περίσταση ό,τι έκαναν οι Ρωμιοί πρόγονοι μας (πολλοί εκ των οποίων εγκαταστάθηκαν στη μεσσηνιακή γή μετά την πτώση της Βασιλεύουσας) στους δεσποτάδες που υπέγραψαν την ψευδοένωση με τους Λατίνους.

Έχει ωραίες θάλασσες η Μεσσηνία, για να υποχρεωθεί στην απαραίτητη λουτροθεραπεία ο συγκεκριμένος εξουσιαστής, με την ελπίδα πως θα τον βοηθήσει να συνέλθει. Έχει και τον «Νέστορα» στον πυθμένα της για να ικανοποιήσει και τις αυξημένες ακαδημαϊκές του περιέργειες και να του δοθεί η δυνατότητα να μετρήσει τα μήκη και τα πλάτη, αβύσσου τε και στερεώματος.



πηγή:http://misha.pblogs.gr/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε