Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Χίλιες και μία νύχτες στη Σαντορίνη!

Σε ένα από τα πιο ρομαντικά νησιά του κόσμου θα συνεχίσουν το παραμύθι που ζουν οι πρωταγωνιστές της σειράς «Χίλιες και Μια Νύχτες» στον Ant1. Ο Χαλίτ Εγκέντς και η Μπερκιουζάρ Κορέλ τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από την μικρή οθόνη ως Ονούρ και Σεχραζάντ, θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στη Σαντορίνη, για να χαλαρώσουν, ενώ δεν αποκλείεται να επισκεφθούν μέρη του νησιού για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους σχέδια.

Ο Ονούρ και η Σεχραζάτ αναμένεται να φτάσουν στην Σαντορίνη με τον γιο τους, Αλί και τον παραγωγό της σειράς που πρωταγωνιστούν. Εκτός από τις διακοπές, όμως, θα έχουν και... δουλειά, αφού ο παραγωγός θα κάνει ρεπορτάζ στη Θήρα για το νέο του εγχείρημα με πρωταγωνιστές τους δύο ηθοποιούς.

Το πολυσυζητημένο -εντός και εκτός μικρής οθόνης- ζευγάρι επιστρέφει στο χώρο όπου ξεκίνησε το δικό τους παραμύθι στην πραγματική ζωή. Με φόντο την μαγευτική Καλντέρα, πέρσι, ο Χαλίτ έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του. Το ταιριαστό ζευγάρι των ηθοποιών γνωρίστηκε στα πλατό το 2006 και από το 2008 είναι ζευγάρι και στην πραγματική τους ζωή, η οποία μάλιστα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτε την τηλεοπτική.

Ο Χαλίτ και η Μπεργκουζάρ, περνούσαν πολλές ώρες ο ένας δίπλα στον άλλο κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειρά. Ο γαλανομάτης πρωταγωνιστής δεν κατάφερε να αντισταθεί στη γοητεία της μελαχρινής συναδέλφου του και «τυφλωμένος» από το πάθος για την όμορφη Σεχραζάτ, δεν δίστασε να χωρίσει τη γυναίκα με την οποία ήταν παντρεμένος για περίπου έναν χρόνο για να βρεθεί μαζί με τη συμπρωταγωνίστριά του. Ο γάμος τους έγινε στις 7 Αυγούστου το 2009 σε μια ρομαντική τελετή με 350 καλεσμένους, μεταξύ των οποίων και συναδέλφους τους από το σίριαλ. Ο γιος τους Αλί γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2010, ενώ το ζευγάρι δεν κρύβει ότι σκοπεύει να βάλει μπροστά για να του χαρίσει μια αδερφούλα
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι θα παραμείνει στην Σαντορίνη για πέντε ημέρες. Όσο για την διαμονή ο Χαλίτ και η Μπεργκουζάρ επέλεξαν το ξενοδοχείο «Suites of Gods». Στην σουίτα τους (120τμ) υπάρχει ιδιωτική θερμαινόμενη πισίνα, τζακούζι και spa.

Δεν ήταν όμως πάντα τόσο εύκολα τα πράγματα για τους δυο πρωταγωνιστές. Η Μπεργκιουζάρ κατάγεται από μια αυστηρή οικογένεια με δεσποτικούς γονείς. Όπως μάλιστα είχε δηλώσει και ίδια, ο πατέρας της την καταπίεζε, δεν ήθελε να την αφήσει να φύγει. Η αγάπη του για εκείνη ήταν πολύ μεγάλη και ήθελε πάντα να ελέγχει τη ζωή της, με αποτέλεσμα οι οικογενειακοί καβγάδες να είναι στην ημερήσια διάταξη. Μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο, η 28χρονη καλλονή αποφάσισε να φύγει μακριά από την οικογενειακή εστία και από πολύ μικρή να δουλέψει.

Ταξίδεψε στην Αμερική όπου κατά τη διάρκεια της παραμονής της εργάστηκε ως σερβιτόρα και μπαργούμαν και υπάλληλος σε εταιρεία καθαρισμού γραφείων. Από την άλλη ο 40χρονος Χαλίτ, γιος του ηθοποιού Σαΐτ Εργκέντς έχει μια αδερφή με νοητική αναπηρία: «Υπάρχει μια άλλη διάσταση στη ζωή μου. Όταν έχεις έναν τέτοιο, ξεχωριστό, άνθρωπο στην οικογένειά σου, καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν μερικές αγάπες που σπάνια συναντάς στον κόσμο», έχει δηλώσει ο ηθοποιός.

Επίσημα το διάσημο ζευγάρι θα βρεθεί στη χώρα μας τον Οκτώβριο μετά από πρόσκληση του Τούρκου πρέσβη στην Αθήνα. Ο Χαλίτ και η Μπερκιουζάρ είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς στην Τουρκία (με την σειρά τους να «χτυπάει» ακόμα και 70αρια), ενώ μέσω του «Χίλιες και μία νύχτες» έγιναν γνωστοί τόσο στην χώρα μας όσο και σε Αζερμπαϊτζάν, Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία, Σερβία και Κουβέιτ.



Aks-i Memnu", "Φθινοπωρινός έρωτας" δηλαδή θα λέγεται η νέα τουρκική σειρά που επιστρατεύει το mega προκειμένου να «χτυπήσει» τις «Χίλιες και μία νύχτες».

Η συγκεκριμένη σειρά προβλήθηκε σε δύο κύκλους στον τουρκικό σταθμό canal D με απίστευτα υψηλά νούμερα. Ο φθινοπωρινός έρωτας είναι ένα δραματικό σίριαλ, με γυρίσματα στην Κωνσταντινούπολη και Βόσπορο που πραγματεύεται την γνωστή πετυχημένη συνταγή: Φτωχή αγαπά πλούσιο, η πεθερά κάνει ότι μπορεί για να χωρίσει το ζευγάρι αλλά στο τέλος κερδίζει ο έρωτας.

πηγή:Πρώτο θεμα
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε