Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

Στην κοσμάρα τους..

Την τιμητική τους έχουν αυτές τις μέρες οι Σπέτσες.. Σύσσωμες οι βασιλικές οικογένειες όλου του κόσμου και γενικότερα η αφρόκρεμα της ξένης showbiz βρίσκονται στο νησί για τον γάμο του Νικολάου και της Τατιάνας.. Μαρίνες γεμάτες χλιδάτα κότερα, υπερπολυτελή αυτοκίνητα, βόλτες με ελικόπτερα, ζωή βγαλμένη απο τα παραμύθια.. Η είδηση του γάμου όπως ήταν αναμενόμενο, έχει γίνει πρώτο θέμα σε κατινίστικες εκπομπές και.. φυσικά στο κεντρικό δελτίο του STAR.. Στην Ελλάδα του ΔΝΤ, των πενιχρών μισθών, της ακρίβειας και της απαισιοδοξίας τέτοιες εικόνες μόνο γέλιο προκαλούν.. Βασιλιάδες και γαλαζοαίματοι, που δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους, μας κάνουν επίδειξη του πλούτου και της δύναμης τους.. Δεν μας χ@@@ ρε φαντασμένοι..


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjweXTZt8VhM_dULlUdv5RkYy6c0lF00Kf1xMwIDyp2NEF71hYKFHCfWN-Aqc9wAPQnmfKapV9Wjd2NQ2pGM8-k7e-IMygCyxNVhfMnJOpBDG9mRBJC5clrqZrSCOcAYvrSgA9_egT3Fpk/s1600/spetses1.jpg
Ένας M.....πολιτικός είπε παλιά μέσα στην βουλή, «ευχαριστώ τους Αμερικάνους». Τώρα έρχεται ένας άλλος M... δημοσιογράφος ο Νικολάκης ο γλύφτης, ίσως παρασυρόμενος από την αγάπη του για τα ονόματα… Τατιάνα και Νικόλαος, να γράψει, Ευχαριστούμε τον κ. Γλίξμπουργκ που παντρεύει το γιο του στην Ελλάδα διότι εν μέσω οικονομικής κρίσης είναι μια ανέξοδη προβολή της χώρας ,και θα φέρει έσοδα στο νησί. Έτσι θα φάμε όλοι από αύριο με χρυσά βασιλικά κουτάλια.

Το ότι έβαλαν για… γλάστρες τις ελληνικές σημαίες στην είσοδο της εκκλησίας από όπου θα περνούσαν οι άλλες γλάστρες-καλεσμένοι δεν τον ενδιαφέρει η του.. διέφυγε να το σχολιάσει.
πηγή:Ίχνος
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε