Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Η εξουσία είναι σαν το νερό. Μόλις βρει αντίσταση αλλάζει δρόμο.



Πρέπει να ξέρετε ότι κάθε μορφή εξουσίας και φυσικά και η πολιτική εξουσία είναι σαν το νερό που κυλάει στο χώμα. Όπου βρίσκει σκέτο χώμα, ανοίγει δρόμο και το παρασύρει μαζί του. Όπου όμως βρίσκει πέτρα, αλλάζει δρόμο. Έτσι ακριβώς και η πολιτική εξουσία ενώ βρυχάται σαν λέαινα και πουλάει σκληρότητα εκεί που την παίρνει, μόλις βρει ισχυρή αντίσταση ή ισχυρά συμφέροντα, τότε απλά «γαβγίζει» και στρίβει με ελαφρά πηδηματάκια.
Τελευταία έχουμε δύο περιπτώσεις που η κυβέρνηση....

βρήκε αντίσταση και άλλαξε δρόμο. Η μία ήταν οι φορτηγατζήδες, με τους οποίους προσέρχεται και πάλι σε διάλογο, παίρνοντας πίσω την πολιτική επιστράτευση και το νταηλίκι που πήγε να πουλήσει και η δεύτερη περίπτωση είναι η υποχώρηση στο θέμα της φορολόγησης με 20% των διαφημίσεων των τηλεοπτικών σταθμών, παρότι το προβλέπει το μνημόνιο.
Τι μνημόνιο και τρίχες κατσαρές. Όλα αυτά είναι για τους αδύνατους.
Μόλις υπάρξει στο δρόμο της εξουσίας "πέτρα", τότε «στρίβειν δια του αραβώνος».



Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε