Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Εκλογικά φέουδα: Η καρικατούρα της καπηλείας…



Ένα συγκεκριμένο παράδειγμα μας φέρνει το «Κλασσικοπερίπωση» για τις πολύμορφες μορφές της καπηλείας και τις ποικιλίες των πολιτικών εμπόρων.

Παρατήρηση πρώτη:
Οι έμποροι δε έχουν κανένα πρόβλημα να κερδοσκοπήσουν εκλογικά πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα, αν αυτό τούς εγγυάται πολιτικό όφελος. Συνεπώς και για όλα όσα αναφέρει το «Κλασσικοπερίπτωση» μπορεί να αρχίζουν να μαζεύουν υπογραφές, εάν και όταν αυτό θα εγγυηθεί εκλογικό κέρδος…

Παρατήρηση δεύτερη:
ΚΑΜΙΑ κατάσταση δεν αλλάζει, ιδιαίτερα σήμερα, με υπογραφές και ψηφοδέλτια. Τέτοιου είδους διαμαρτυρίες έχουν νόημα ΜΟΝΟ συνδεδεμένες με μια γενικότερη κινητοποίηση και αφύπνιση συνειδήσεων και με στόχο την οργάνωση λαϊκών κυττάρων αγώνα…

Παρατήρηση τρίτη:
Τέτοιες πρωτοβουλίες είναι πάντα εκ του πονηρού και δόλιες όταν ξεκινούν από εκλογικούς φορείς ή αυτό-διοριζόμενες πολιτικές ομάδες.

Έχουν κάποια αξία
όταν γίνονται από συλλογικότητες ενιαιο-μετωπικές, δίχως συγκεκριμένο ιδεολογικό και πολιτικό στίγμα: Όπως, π.χ. η πρωτοβουλία του ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ για το βιβλίο της Ιστορίας.


Αυτή η πρωτοβουλία του ΑΝΤΙΒΑΡΟΥ έδειξε ΠΡΑΚΤΙΚΑ πώς προωθούνται κινήσεις που ενώνουν του πάντες και δημιουργούν ΚΙΝΗΜΑ: Είναι μια πρωτοβουλία πιλότος που πρέπει να εφαρμοστεί και εκτός ιντερνέτ για να αναπτυχθεί έτσι ένα ΚΙΝΗΜΑ μέσα στο σύνολο του ελληνικού χώρου και στη βάση της κοινωνίας: Στην ανάπτυξη πυρήνων και δικτύων λαϊκής βάσης…


Πρωτοβουλίες πολιτικές κομμάτων ή πολιτικών φέουδων («Πατριωτικά Μέτωπα», «Εθνικές Σωτηρίες» και άλλα τέτοια ευτράπελα) είναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ προβοκατόρικες. Εξευτελίζουν κάθε σοβαρή προσπάθεια και αποσκοπούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στην εκλογική εμπορία και κερδοσκοπία…

Το κείμενο του «Κλασσικοπερίπτωση»:


http://klassikoperiptosi.blogspot.com/2010/06/bar-cod_12.html


Υπογραφές εναντίον της κατασκευής Τζαμιών και όχι εναντίον της ολοκληρωτικής αποχριστιανοποίησης και bar-codικωποίησης του Έλληνα πολίτη;

Ναί έτσι είναι και δεν θα μασήσουμε τα λόγια μας ούτε και αυτή τη φορά.

Είναι πράγματι καλός ο σκοπός της "πρωτοβουλίας" μερικών να συλλέξουν υπογραφές προκειμένου να ζητήσουν δημοψήφισμα με το ερώτημα αν συμφωνεί ο λαός να πληρώσει από την τσέπη του για την κατασκευή Τζαμιών στην Ελλάδα.

Ωστόσο υπάρχει ένα τεράστιο ζήτημα που είναι ακριβώς μπροστά μας και όπως φαίνεται δεν έχει απασχολήσει καθόλου αυτούς τους Ελληναράδες των διαφόρων επιτροπών "σωτηρίας" , "αφύπνισης" , "εθνικής ενότητας" και δεν συμμαζεύεται.

Μιλάμε για το ΜΕΙΖΟΝ θέμα της αναγκαστικής κατοχής και χρήσης της "καρτας πελάτη" και λίγο αργότερα της "κάρτας του πολίτη" που θα αντικαταστήσει όλες τις κάρτες, τις ταυτότητες, τα διαβατήρια, τα βιβλιάρια υγείας κλπ.


Το ότι δηλαδή η κατοχική κυβέρνηση εκτελώντας με ακρίβεια τις νεο-ταξικές εντολές των "ανωτέρων" της ,θέλει με το ζόρι εδώ και τώρα να αριθμοποιήσει και να bar-codικωποιήσει τον Έλληνα πολίτη ώστε να τον μεταμορφώσει σε έναν απόλυτα ελεγχόμενο σκλάβο, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα για αυτούς που ανέλαβαν αυτή τη νεα "πρωτοβουλία".

Αν λοιπόν το ελληνορθόδοξο συναίσθημα μερικών συμπολιτών μας προσεβλήθη (και δικαίως) με την απόφαση της κυβέρνησης να χτίσει Τζαμιά που θα τα πληρώσει ο ελληνικός λαός, τότε γιατί δεν ανατρίχιασαν ως Έλληνες βαπτισμένοι Ορθόδοξοι με την νεο-εποχήτικη μεθόδευση του Παπανδρέου να μας αναγκάσει να βάλουμε το "βραχιολάκι του φυλακισμένου" (κάρτα πελάτη και καρτα πολίτη) το οποίο έχοντας σαν βάση το σύστημα bar-code ΕΑΝ -13 μας καθιστά αυτομάτως δέσμιους και καθημερινούς κατόχους και χρήστες του δυσώνυμου αριθμού 666.

Προφανώς οι ελλαδέμποροι που κρύβονται πίσω απο τέτοιες "αγνές" εκ πρώτης όψης "πρωτοβουλίες" χρησιμοποιούν ότι απέμεινε από ελληνορθόδοξο λαϊκό φρόνημα όχι για να ομολογήσουν την πίστη αλλά για να συσπειρώσουν κόσμο γύρω από τις κρυμμένες κομματικές τους συνιστώσες .
Αν μας καλούσαν σε αγώνα για την υπεράσπιση του ανθρώπινου προσώπου μας, βασικά στοιχεία του οποίου είναι η ελευθερία και το αυτεξούσιο, και έλεγαν ξεκάθαρα στον κόσμο "υπογράψτε ένα κείμενο στο οποίο θα δηλώνετε ότι σαν Ορθόδοξοι Χριστιανοί αρνείσθε να γίνετε νούμερα και bar-code, ότι δεν σκοπεύετε να πουλήσετε την ψυχή σας στο διάβολο προκειμένου να εξασφαλίσετε μια πρόσκαιρη και αμφισβητούμενης ποιότητας επιβίωση", τότε ναι θα υπογράφαμε και με τα δυό μας τα χέρια.

Όχι δεν θα ρίξουμε νερό στο μύλο των ελλαδεμπόρων που απλώς χρησιμοποιούν τα ελληνορθόδοξα αισθητήρια του λαού μόνο και μόνο για να τον παρασύρουν σε ένα άλλο κομματικό νεο-εποχήτικο μαντρί.

Διαβάστε και εδώ:
http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=4649
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε