Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Το “πετσόκομα” της Ελληνικής ιστορίας

Του πολίτη Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Α΄Αντιπροέδρου της Επιτροπής Ενημερώσεως για τα Εθνικά Θέματα

Σχολίασα και άλλοτε από την ίδια στήλη, το ιστορικό κακούργημα που διαπράττουν οι σημερινοί εντεταλμένοι δολοφόνοι της Ελληνικής Ιστορίας μέσα από τις καλοπληρωμένες καρέκλες τους σε νευραλγικές θέσεις του «ελληνικού» κρατικού μηχανισμού. Ξανααντιγράφω το σχετικό κείμενο του ακαταπόνητου ιστορικού-φιλόλογου και συγγραφέας Αντώνη Αντωνάκου, ο οποίος γνωρίζοντας τα πράγματα «από τα μέσα» – ως καθηγητής – αναδεικνύει το ιστορικό ανοσιούργημα γράφοντας: «Στο βιβλίο της Α΄ Λυκείου, οι σημαντικότεροι πόλεμοι της Ιστορίας, οι περισσότεροι πόλεμοι, αυτοί που έσωσαν την Ελλάδα αλλά και κατ’ επέκτασιν ολόκληρη την Ευρώπη από τους βαρβάρους αναφέρονται στα παιδιά στην… εκτενέστατη αφήγηση των 7 σειρών του σχολικού βιβλίου. Η μάχη του Μαραθώνος καταλαμβάνει τον… εκπληκτικό χώρο των 2 και 2 ½ γραμμών. Η δε μάχη των Θερμοπυλών καταλαμβάνει κάτι λιγότερο από μισή γραμμή του ονόματος του Λεωνίδα συμπεριλαμβανομένου» (βλ. το μηνιαίο περιοδικό «ΕΛΛΗΝΟΡΑΜΑ», τεύχ. Φεβρουαρίου 2010, σελ. 2). Αυτή λοιπόν την εκτυφλωτική λάμψη της Ιστορίας των Ελλήνων οι σύγχρονοι σκοταδιστές αποπειρώνται να την τυλίξουν με σκοτάδια.

Φωτοσβέστες, παραχαράκτες και γυρολόγοι και πραματευτάδες της Ιστορίας για μια θεσούλα, για λίγα ευρώ, για έναν έπαινο των αφεντικών.

Το γεγονός αυτό δεν θα το ξανασχολίαζα αν δεν διάβαζα ετούτα τα λόγια ενός Άγγλου υφυπουργού, που μεταδόθηκαν από αγγλικό ραδιοφωνικό σταθμό στις 6 Απριλίου 1942.

Τότε, λοιπόν, μέσα στο ζόφο της γερμανικής κατοχής και του ένοπλου αντιστασιακού αγώνα, ο υφυπουργός Ν. Μπαίκερ, έλεγε και τα εξής σχετικά στα ραδιόφωνο: «Σε όλες τις χώρες και τις Ηπείρους του Κόσμου, τα παιδιά διδάσκονται στα σχολεία, μαζί με τα μεγαλουργήματα του Ελληνικού Πνεύματος πως πολέμησαν και πως δεχτήκαν το θάνατο, οι μαχητές του Μαραθώνα και των Θερμοπυλών, προστατεύοντας τη λευτεριά και τον πολιτισμό της μικρής τους Πατρίδας, μπροστά σε μια πανίσχυρη Ασιατική Αυτοκρατορία».

Συνεχίζοντας ο Άγγλος υφυπουργός τον ύμνο των Ελλήνων και της προσφοράς τους στον πόλεμο του 1940, λέει: «Μπορούμε και τώρα να είμαστε βέβαιοι πως από δω και πέρα και σε όλους τους αγώνες, τα παιδιά των καινούργιων γενεών θα διδάσκονται στα σχολεία όλου του κόσμου πως πολέμησαν και σκοτώθηκαν για την Ελευθερία οι Έλληνες μαχητές».

Σημειώνω ότι το εν λόγω κείμενο περιέχεται στο υπ’ αριθ. 1 φύλλο του Απριλίου 1941 της παρανόμου αντιστασιακής εφημερίδας «ΔΟΞΑ», η οποία ήταν όργανο της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΕΑΝ (Πανελλήνιος Ένωσις Αγωνιζόμενων Νέων) με αρχηγό τον Κώστα Περίκο, ο οποίος με την ομάδα του ανατίναξαν τα γραφεία της προδοτικής συμμορίας της ΕΣΠΟ, στη διασταύρωση Πατησίων και Γλάδστωνος. Εκεί βρίσκονται σήμερα οι προτομές των αντιστασιακών, που μετά την αντιστασιακή τους πράξη, στις 20 Σεπτεμβρίου 1942, πιάστηκαν από τους Γερμανούς κατακτητές και εκτελέστηκαν.

Ο απολογισμός αυτής της δυναμικής πράξης ήταν: 29 συνεργάτες των κατακτητών νεκροί και 43 Γερμανοί στρατιωτικοί (Τα ντοκουμέντα της εφ. «ΔΟΞΑ» περιέχονται στην έκδοση του Συλλόγου: «Φίλοι της ΠΕΑΝ», με τον τίτλο «ΠΕΑΝ: Μυστικός Τύπος της κατοχής» με χορηγία ΑΤΕ, χ.χ. σελ. 25).

Τότε οι αγωνιστές της ΠΕΑΝ, στη φωτιά του πολέμου, όπου το να ζει κάποιος ήταν μία σύμπτωση, οι αγωνιστές δεν ξεχνούσαν την Ελληνική Ιστορία και τη σημασία της. Σήμερα οι γιαλατζί «πατριώτες» αγωνίζονται να την πετσοκόψουν!

Για να δούμε πως και πότε θα πετσοκοφτούν από την ίδια μας την ιστορία.






http://vatopaidi.wordpress.com/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε