Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

Τα αυστριακά “πρόβατα” και οι δηλώσεις του Αντικαγελαρίου της Αυστρίας για την Ελλάδα και τους Έλληνες…

http://xeri.files.wordpress.com/2007/06/probata.jpg

Ξεχωριστή φυλή “προβάτων”, καμία σχέση με ότι γνωρίζουμε.

Παραδίδονται αμαχητί και μπορούν άνετα να σφαγιαστούν κατά χιλιάδες χωρίς καν να ξέρουν το λόγο, δεν τους χρειάζεται άλλωστε.

Για αυτό και δεν μπορούν να κατανοήσουν τί θέλουν αυτοί οι χιλιάδες Έλληνες που διαμαρτύρονται στους δρόμους για να αποφύγουν τη δική τους σφαγή. Ο λόγος για τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομικών της Αυστρίας, κάποιον κύριο ονόματι Γιόζεφ Πρελ, ο οποίος ούτε λίγο – ούτε πολύ είπε ότι ...η Ευρώπη χάνει την υπομονή της μαζί μας, γιατί… διαμαρτυρόμαστε!

Και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία οι δηλώσεις του επί λέξει, όπως τις αναπαράγει από το Γαλλικό Πρακτορείο το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων :

“Όταν βλέπουμε τα κινήματα διαμαρτυρίας στην Ελλάδα, η υπομονή μας, η δική μου και της υπόλοιπης Ευρώπης, σχεδόν εξαντλείται”. Τί μας λες; Τώρα είναι που σκιαχτήκαμε τελείως….


http://taxalia.blogspot.com/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε