Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τον πρωθυπουργό επιστρατεύει ο ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας!!!

http://4.bp.blogspot.com/_I9xD1A4lkjQ/S-vVWUntmqI/AAAAAAAAD6c/4XM6FOWCgD0/s1600/p1.jpg


Τον πρωθυπουργό επιστρατεύει ο ΕΟΤ για την τουριστική προβολή της χώρας
ενώ σύμφωνα με τις πάντοτε αποκλειστικές πληροφορίες της σελίδας μας η φωτογράφηση καθώς και τα βίντεο του εν λόγω του dvd θα γυριστούν στην Σαντορίνη!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα γυρίσματα θα κρατήσουν 1 μήνα κατά την διάρκεια του οποίου ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί πολλά καταστήματα εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης προκειμένου να αναδείξει τα πλεονεκτήματα των ελληνικών τουριστικών επιχειρήσεων.

Σύμφωνα με το σενάριο ο πρωθυπουργός θα βιντεοσκοπηθεί τρώγοντας μουσακά και φρέσκα ψάρια και κολυμπώντας -χωρίς βατραχοπέδιλα- στα καταγάλανα νερά της Περίσσας ενώ δίπλα του παιδάκια θα παίζουν με τα κουβαδάκια τους, αλλά χωρίς να τον πιτσιλάνε με άμμο.

Σαφώς, και πάντοτε βάση σεναρίου, δεν θα προβληθούν κλειστές επιχειρήσεις, ούτε ακίνητα που δεν έχουν μισθώσει τουριστικές δημόσιες υπηρεσίες, ούτε σκουπιδότοποι, ούτε χωματερές, ούτε κατεστραμμένες παιδικές χαρές, ούτε τον αγώνα και την αγωνία των ψαράδων εκεί που έχει φτάσει το πετρέλαιο, ούτε θορυβώδεις εξατμίσεις δικύκλων, ούτε κλειστά μουσεία, ούτε τίποτε που να μπορεί να αμαυρώσει την τουριστική εικόνα της ελλάδας προς τα έξω, με αποτέλεσμα οι ξένοι να έχουν μια εξαιρετική εικόνα για την πατρίδα μας, καμιά σχέση δηλαδή με αυτήν που έχουμε εμείς που την ζούμε κάθε μέρα.

Το dvd θα κυκλοφορήσει μόνο στα Αγγλικά, γιατί στα ελληνικά τα ξέρουμε από μόνοι μας, που ούτως ή άλλως τα μιλάει φαρσί ο πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας μας αντίστοιχη προσπάθεια που είχε γίνει στο παρελθόν, ναυάγησε, διότι το προφίλ του πρώην πρωθυπουργού δεν σύναδε με το επιθυμητό μοντέλο προβολής της χώρας μας στο εξωτερικό…

δεν κάνουμε χιούμορ ,
δείτε εδώ:http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1135993&lngDtrID=244


http://exoumekaileme.blogspot.com/
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε