Διαδικτυακή επανάσταση εναντίον της παρακμής και της βλακείας!

Σάββατο 20 Μαρτίου 2010

Διώξτε την… Γερμανία από την Ε.Ε. παραβίασε το…. Μάαστριχ








Η γερμανική Βουλή υιοθέτησε σήμερα τον προϋπολογισμό για το τρέχον έτος 2010, που προβλέπει τον δανεισμό ρεκόρ της χώρας, ύψους 80,2 δισ. ευρώ.

Οι χριστιανοδημοκράτες της Άνγκελα Μέρκελ, υποστηριζόμενοι από το κόμμα των Φιλελευθέρων, είχαν πάρει την απόφαση να μειώσουν το έλλειμμα το συντομότερο δυνατό, κυρίως μειώνοντας τη φορολογία, με σκοπό να δώσουν ώθηση στην οικονομία.

To έλλειμμα, όπως διαγράφεται από το ΑΕΠ της χώρας φέτος, θα ανέλθει στο 6% φέτος, έναντι του περσινού 3,3%, ποσοστό που ξεπερνά κατά πολύ το επιτρεπόμενο της Συνθήκης του Μάαστριχτ.

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφανγκ Σόιμπλε, επανέλαβε πάντως την πρόθεση του από το νέο έτος η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση του να είναι πιο αποτελεσματική, έτσι ώστε έως το 2013 το έλλειμμα να μειωθεί τόσο όσο προβλέπει η ευρωπαϊκή συνθήκη.

Θα ξυπνήσουν ποτέ οι εβραιο-σαρκοζίδες ; Θα καταλάβουν πόσο τους ξεφτιλίζουν οι Γερμανοί με τις ψευτοηγετικές, καρλομαγνίστικες επιδείξεις τους; Στις φωτογραφίες οι… «μελλοντικοί ψηφοφόροι» του… Καρατζαφέρη.
Επιτρέπεται η αντιγραφή και ιεραποστολική αξιοποίηση των κειμένων πού θα βρείτε εδώ, είτε ημετέρων ή αντεγραμμένων από άλλους ιστοχώρους, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από ορθόδοξα ή φιλορθόδοξα ιστολόγια με υποχρέωση την αναφορά πηγής και συγγραφέως του κειμένου και την μη περικοπή αυτού για οποιονδήποτε λόγο.Τα ανυπόγραφα άρθρα και όσα δεν αναφέρουν πηγή ανήκουν στο υποφαινόμενο ιστολόγιο.
Συνήθως οι εικόνες πού χρησιμοποιούμε, παρέχονται από την αναζήτηση google.Αν νομίζετε ότι η ανάρτηση τους θίγει δικαιώματα σας, ειδοποιήστε να τις κατεβάσουμε.

Ευχαριστούμε